News

FOTO Kim Kardashian, sesiune foto în mijlocul soldaţilor

de admin

FOTO Kim Kardashian, sesiune foto în mijlocul soldaţilor

Deşi greu de crezut, starleta de 34 de ani a plecat peste mări şi ţări cu treabă. Dar pentru că orice destinaţie alege Kim trebuie popularizată pe conturile de reţele sociale, acum aflăm că s-a dus prin Abu Dhabi să se pozeze cu cadrele militare americane. Ba chiar să se pupe cu soldaţii...

Kim s-a gândit şi la strategia asta de promovare. De parcă n-ar fi fost de ajuns că se pozează oricând, oriunde, arătându-şi faimosul fund în orice ipostază, iată că a venit rândul să încerce şi o altă nişă de oameni. Sesiune de selfie-uri cu armata! Starul s-a oprit la nava USS San Diego să întâlnească şi să vorbească cu soldaţii. “M-am simţit de minune să văd pe toată lumea”, a scris vedeta, care a postat mai multe fotografii din baza militară. Dacă tot era în zonă, a decis să încerce şi echipamentele lor.

“Normal că am nevoie de un selfie!”, a mai comentat ea. Şi îmbrăcată destul de lejer, cu pantaloni foarte mulaţi pe corp, credem că şi ei şi-au clătit ochii niţel cu formele starletei, mama unei fetiţe cu Kanye West.