News

FOTO La 78 de ani, Roger Waters, starul trupei Pink Floyd, s-a căsătorit. A cincea oară e "pentru totdeauna"?

de admin

FOTO La 78 de ani, Roger Waters, starul trupei Pink Floyd, s-a căsătorit. A cincea oară e "pentru totdeauna"? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Mireasa e fosta lui şoferiţă de culoare şi este mai tânără decât el cu vreo 35 de ani!

Roger Waters (78), legendarul muzician al trupei Pink Floyd, e în culmea fericirii, după ce a ajuns pentru a cincea oară la altar. De data aceasta, el a avut-o la braţ pe Kamilah Chavis, a cărei vârstă nu a fost dezvăluită oficial, dar conform zvonurilor ea ar avea în jur de 43 de ani.

Mireasa lui a păşit spre altar purtând o rochie din dantelă albă, marcată în talie cu o curea lată. Neobişnuită a fost alegerea buchetului, realizat din flori nemuritoare, regăsite şi în păr, dar şi la reverul de la costumul mirelui.

Nunta a avut loc la vila artistului din Bridgehampton, New York, pe care acesta a cumpărat-o în 2010, cu 16,2 milioane de dolari.

”Sunt atât de fericit! În sfârşit cineva de păstrat”, a comentat artistul în dreptul fotografiilor postate pe reţelele de socializare, în care el şi mireasa lui apar îmbrăcaţi în hainele de ceremonie, plimbându-se, sărutându-se şi celebrându-şi iubirea.

Roger Waters a mai fost căsătorit cu iubita sa din copilărie, Judy Trimm (1968-1975), cu Lady Carolyne Christie (1976-1992), care i-a dăruit un fiu, pe Harry Waters, acum muzician, apoi cu Pricilla Phillips (1993-2001), care i-a născut tot un băiat, pe nume Jack, dar şi cu cineasta Laurie Durning (2012-2015).

Waters, a cărui avere este estimată la 310 milioane de dolari, a dezvăluit într-un interviu din 2018 că a întâlnit-o pe Kamilah cu câţiva ani în urmă, la unul dintre concertele sale. Kamilah lucra în transport, aflându-se la volanul maşinii care îl transporta pe artist. Cum el s-a aflat două săptămâni în acea zonă, a făcut multe drumuri între stadion şi hotel şi a început să o cunoască pe şoferiţa sa. 

Din păcate, trupa Pink Floyd rămâne dizolvată, iar ultima reprezentaţie a muzicienilor ca un grup a fost în 2014. Recent toboşarul Nick Mason l-a comparat pe Waters cu Stalin, descriind dinamica în cadrul trupei în anii săi de glorie. Waters dispută drepturile asupra numelui Pink Floyd cu chitaristul David Gilmour, iar în 2020 basistul a dat în judecată formaţia.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Modifică Setările