News

FOTO Lady Gaga, în costum de baie! Cu celulita şi burta la vedere!

de admin

FOTO Lady Gaga, în costum de baie! Cu celulita şi burta la vedere!

Dacă la începutul carierei sale ne obişnuise cu apariţii extravagante, în ultima vreme Lady Gaga pare să fi renunţat la dorinţa de a şoca prin fiecare acţiune de-a sa. Am putea spune chiar că artista vrea ca în timpul liber să se debaraseze cumva de reputaţia creată.

Cele mai recente fotografii surprinse cu Lady Gaga o arată pe aceasta ba bucurându-se de o plimbare romantică în compania logodnicului său, ba mergând într-o vacanţă alături de prieteni. Cert este că artista vrea să le dezvăluie internauţilor că există şi o altă faţă a ei. Una chiar agreabilă.

Zilele trecute, artista a postat pe reţele de socializare fotografii surprinse din vacanţa sa din Bahamas, unde pare că aceasta se distrează pescuind şi plimbându-se cu iahtul. Însă, oricât am vrea să nu fim cârcotaşi nu putem să nu observăm că artista are ceva probleme cu silueta. Chiar dacă părea ca artista a eliminat câteva kilograme în ultima vreme, iată că de celulită şi burtică tot nu a reuşit să scape.

Cu toate acestea, artista nu pare a fi foarte îngrijorată de acest lucru, mai ales că acasă o aşteaptă un bărbat care o iubeşte indiferent de cum arată.

Sursa foto: Twitter / Instagram