Fashion

FOTO Latex, vinil şi PVC, la modă! Vedete care poartă astfel de rochii provocatoare

de admin

FOTO Latex, vinil şi PVC, la modă! Vedete care poartă astfel de rochii provocatoare

Dacă vă era dor de populara actriţă de telenovele Natalia Oreiro, iat-o, de astă dată, în ipostaza de cântăreaţă, purtând foarte bine un bodysuit negru, din latex. Doar că, spunem noi, chilotul e puţin prea decupat, căci nu mai lasă nimic imaginaţiei... Iar decolteul generos este şi el pus în valoare de fermoarul tras anume la limită, pentru fanii ei. Catwoman de Uruguay? (foto stânga)

Regina modei, Kate Moss, demonstrează că la 40 de ani încă este un supermodel. Apariţia ei la aniversarea afacristului Sir David Tang, marţi seara, a stârnit valuri de admiraţie, căci rochia sa mulată, neagră, din latex, i-a conferit un sex-appeal cât se poate de puternic blondei.

Ţinuta provocatoare şi seducătoare nu este ceva nou pentru Kate, obişnuită fiind să poarte piese statement şi să impresioneze cu apariţiile sale fashion. Probabil şi partenerul ei la eveniment, soţul său Jamie Hince, a fost plăcut surprins de alegerea modelului. Rochia îi îmbrăţişează formele legendare, iar şliţul pe o parte dă o notă şi mai sexy şi feminină, expunându-i picioarele. Iar haina de blană a fost piesa care a completat cu rafinament imaginea Moss.

Recent, şi pe Kim Kardashian am văzut-o într-o rochie strâmtă din latex şi ulterior într-o fustă din acelaşi material. Fiindcă tot e la modă PVC-ul, ce alte vedete au această pasiune pentru latex?

Nici cu Katy Perry nu ne e ruşine, mai ales că este dependentă de rochii din PVC, după cum a şi recunoscut. Cântăreaţa alege astfel de ţinute mai ales pe scenă, purtând piese vesele, dar foarte ispititoare pentru ochiul publicului. De cele mai multe ori, rochiile sunt fie mulate pe forme, fie foarte decoltate. Şi Katy nu se poate plânge de lipsa unui decolteu mai mult decât generos...

Nota erotică este bifată întotdeauna în alegerile ei, deşi e mascată de jovialitate şi culoare.

Paloma Faith, o cântăreaţă din breasla Laney del Rey (alternativă, indie, contra sistemului, cu voce foarte bună etc.). Costumul din două piese, alb-negru, retro şi sexy.

O fi Kylie Minogue minionă, însă corpul ei arată senzaţional. Şi când îl îmbracă într-o rochie neagră, din latex, efectul este puternic şi de durată. Imaginea seducătoare de sex simbol rămâne lipită de cântăreaţa de 46 de ani, precum materialul acela de pielea sa.

Nicole Scherzinger conduce detaşat seria de vedete sexy în latex: e artistă, brunetă focoasă, are un trup divin şi un sex-appeal exotic. Combinaţia cu o rochie neagră mulată din PVC este perfectă.