News

FOTO Lavinia Pintea s-a recăsătorit

FOTO Lavinia Pintea s-a recăsătorit

Rămasă văduvă după moartea regretatului actor Adrian Pintea, aceasta a renunţat la doliul pe care-l purta de ani de zile şi şi-a refăcut viaţa alături de medicul Laurenţiu Cârstea, cu care s-a căsătorit înainte de Sărbători.

Crăciunul de anul acesta n-a mai fost trist pentru Lavinia Pintea, fostă tatomir şi actuală Cârstea, care întâmpină, iată, noul an cu verigheta pe deget.

După şapte ani şi jumătate de la trecerea în nefiinţă a soţului ei, marele actor Adrian Pintea, Lavinia a decis să-şi dăruiască sufletul lui Laurenţiu Cârstea, de profesie medic, după o relaţie de o jumătate de an.

„În prima zi de relaţie m-a cerut de soţie, în plină stradă. În fiecare zi de relaţie, el mă cere de soţie“, povestea Lavinia Tatomir la o emisiune TV.

Cei doi şi-au unit destinele la starea civilă, pe 22 decembrie, şi au fost înconjuraţi de prieteni.

vezi aici tot albumul de nuntă

„Ne-am dorit mult să intrăm în Noul An având relaţia noastră de iubire oficializată, aşa cum ne-am dorit din prima clipă. Ne-am dorit o cununie discretă, cu familia şi câţiva prieteni foarte apropiaţi alături. Sigur că a fost o zi cu rezonanţă istorică: prima zi de mandat a unui nou preşedinte, ziua revoluţiei române, dar cununia noastră este doar o coincidenţă fericită. Şi eu şi Laurenţiu am trăit emoţiile fireşti unui asemenea eveniment. Vom amâna plecarea în luna de miere după cununia religioasă din vară. Acum ne simţim cu adevărat liniştiţi, fericiţi şi împliniţi“, a declarat, pentru Spynews.ro proaspăta căsătorită.

Foto: pagina personală

Modifică Setările