News

FOTO Lindsay Lohan s-a criogenat!

de admin

FOTO Lindsay Lohan s-a criogenat!

Mai ştiţi povestea din comedia "Hibernatus", cu Louis de Funes, când un bărbat e readus la viaţă după ce a fost congelat 65 de ani? Aţi vedea-o în stare pe Lindsay Lohan de aceeaşi ispravă, doar ca să vadă cum vor arăta în viitor închisorile, sălile de tribunal şi centrele de reabilitare?

Ei bine, poate că i-a dat prin cap ceva de genul acesta. Iar acum a făcut doar un test. Cert este că Lindsay a apelat mai exact la crioterapie - o procedură menită să-i ajute pe atleţi să se recupereze după efort... Acum Linds poate fo orice, dar nu atletă, oricât efort ar face ea pe la party-uri. Însă această crioterapie este şi un procedeu care întârzie îmbătrânirea. Iar aici, într-adevăr, nu avem nicio îndoială că roşcovana de doar 28 de ani are nevoie de aşa ceva. Da, are doar 28 de ani, deşi viaţa sa agitată o face să pară mai matură.

Tocmai de aceea Lohan a înfruntat temperaturi foarte scăzute purtând doar un costum de baie, alături de prietena sa, Brittany Byrd. Cum recent şi-a încheiat socotelile cu justiţia (cel puţin pentru o perioadă), LiLo a postat pe contul ei de socializare media: "Fresh start". Şi de ce să nu înceapă cu o sesiune de crioterapie? "Criogenează-ţi mintea!", a scris ea. Da, poate că doar aşa va lua hotărâri bune pe viitor!

Foto: Instagram

Modifică Setările