News

FOTO Madalina Ghenea, sexy în roşu, pe străzile din Sicilia

FOTO Madalina Ghenea, sexy în roşu, pe străzile din Sicilia

Frumoasa româncă a făcut senzaţie, ieri, pe străzile celebrei localităţi turistice Taormina, din Sicilia, acolo unde s-a plimbat împreună cu o prietenă, a făcut shopping şi a intrat şi într-o biserică catolică, pentru a apinde o lumânare.

Actriţa din filmul Youth a purtat, cu această ocazie, o rochie lejeră de vară, lungă, într-o nuanţă de roşu aprins şi şi-a prins părul într-o parte. Frumoasă şi naturală, cu alte cuvinte. Din fotografii observăm că trecătorii au recunoscut-o pe Ghenea, ba mai mult, se pare că un bărbat a schimbat câteva cuvinte cu ea, într-un magazin.

Românca participă, zilele acestea, la Festivalul de Film de la Taormina, Sicilia, acolo unde, cu două zile în urmă, a fost invitată la o gală organizată de publicaţia Vanity Fair. Mai mult, românca noastră a primit şi un premiu, Rising Star Award – Vanity Fair & Shiseido, pentru apariţia sa în filmul Youth, peliculă care a participat şi la prestigiosul festival de film de la Cannes.

Cu ocazia acelei serii, Mădălina a avut ocazia să-l cunoască şi pe faimosul actor Richard Gere, unul dintre invitaţii speciali, cu care nu a scăpat ocazia de a se fotografia.

Foto: Facebook

Thank you all. Thank you Vanity Fair. Thank you Sicily. Thank you Italy. You, this beautiful country, are such an...

Posted by Madalina Diana Ghenea on Wednesday, June 17, 2015

Modifică Setările