Fashion

FOTO De la Mădălina Ghenea la Taylor Swift: ce-au purtat vedetele pe covorul roşu

Mădălina Ghenea

Ermano Scervino

Eveniment Leitmotiv Stroili, Milano

Frumoasa româncă emană mult sex-appeal în creaţia din piele, cu detalii lasercut. Formele voluptuoase sunt bine puse în evidenţă de modelul ce urmăreşte linia corpului. Sandalele aurii au fost bine alese, creând un contrast ce anulează banalul negru.

Click pe următoarea!

Cameron Diaz

CHRISTIAN DIOR

Premiera filmului „Sex Tape“, Berlin

Chiar dacă la prima vedere pare o rochie, aceasta este, de fapt, o salopetă. Iluzia este dată de pantalonul extrem de larg, care este bine asortat în partea de sus cu un corset. Pare un look creat special pentru actriţă, deoarece îî dă un aer nonşalant şi fresh.

Click pe următoarea!

Jessica Chastain

Oscar De La Renta

Festivalul American de Film, Deauville

Această rochie cu broderie pare o adevărată operă de artă, conferindu-i actriţei un aer regal. Nuanţa fuchsia îi pune în evidenţă tenul deschis iar pantofii aurii, cu ţinte, completează în mod fericit acest outfit extrem de stylish. Rujul intens este la fel de potrivit.

Sarah Jessica Parker

Preen

Evenimen Lexus Design, New York

Originală ca de obicei, vedeta arată impecabil în această rochie, care iese în evidenţă datorită printului interesant şi a nuanţelor. Lungimea este corect aleasă iar accesorizarea cu pantofii în nuanţă metalică este de bun gust, alături de accesoriile masive.

Amanda Seyfried

Valentino

Premiera filmului „While We’re Young“ ,Toronto

Nimic nu este mai feminin decât o rochie din dantelă! Iar această creaţie, ca o explozie florală, susţine acest lucru. Contrastul cromatic între nuanţa ivoire şi mixul de culori intense din partea inferioară o fac şi mai elegantă. Sandalele sunt superbe!

Alessandra Ambrosio

Emilio Pucci

Lansare Schutz Store,

New York

Bustiera colorată este foarte bine pusă în evidenţă de fusta neagră cu drapaje şi de pantofii în aceeaşi nuanţă, de lac. Datorită printului cu motive aztece, lipsa accesoriilor nu deranjează, dar cred că nişte brăţări aurii ar fi completat mult mai bine ţinuta.

Kate Beckinsale

Azzaro Couture

Premiera filmului „The Face of An Angel“, Toronto

Atât de simplu, dar atât de spectaculos! Iată încă un exemplu că poţi fi ravisantă pe covorul roşu fără să porţi, neapărat, rochie. Elementele care adaugă dramatism ţinutei sunt suprapunerile din zona bustului şi voalul din talie. Plicul auriu a fost de efect.

Taylor Swift

Sass & Bide

Deutscher Radiopreis 2014, Hamburg

Partea de sus a ţinutei are un aer provocator, care nu se potriveşte cu pantofii aleşi de cântăreaţă. Aceştia au un model clasic. I-ar fi trebuit o pereche de sandale cu barete multiple sau nişte botine cu influenţe punk. Nota 10 pentru coafură şi machiaj!

foto: guliver/getty images, hepta