News

FOTO Mariah Carey: Ce s-a întâmplat cu ea după divorţ?

FOTO Mariah Carey: Ce s-a întâmplat cu ea după divorţ?

OK! i-a dat note

Aspect fizic: 6

Viaţa personală: 6

Profesie: 8

În mariaj sau în despărţire, o divă rămâne divă. Una în derivă, însă, căci după despărţirea de soţul cu zece ani mai tânăr, Nick Cannon (34), în august 2014 (deşi cei doi trăiau separat de mai mult timp), lui Mariah nu prea-i mai merge pe niciun plan. Să începem cu cel mai bătător la ochi, fizicul. Ei bine, pentru seria de concerte susţinute de Mariah pe plaiuri asiati­ce, aceasta a abordat, evident, ţinute sexy. Aşa crede ea. Fuste foarte-foarte scurte, cu vedere la pulpele foarte-foarte groase, şi bustiere care îi sugrumă formele generoase din cale-afară. Imagine care pare să-i dea dreptate lui Nick, care, susţine tabloidul american „Star“, i-ar fi spus mai demult nevestei că arată penibil şi c-ar fi cazul să se îmbrace conform vârstei.

Dar nu contează imaginea când are o aşa voce, spuneţi voi. Numai că diva se pare că are probleme şi la acest capitol. Ea a debutat cu stângul, la Tokyo, în primul concert din ca­drul noului turneu „Elusive Chanteuse“, aco­lo unde, au scris fanii pe Twitter, Mariah s-a chinuit să-şi cânte hiturile. Unul dintre useri a fost categoric: „Este sfârşitul carierei muzicale a lui Mariah. Eşti o legendă, însă e timpul să te retragi. Nu mai poţi cânta. Deloc“.

Cam aspru, dar aşa poate fi uneori adevărul. Sau trist, după cum mărturiseşte un membru al anturajului divei, citat de „Star“, când vine vorba despre starea de spirit a vedetei, după despărţire: „Încrederea ei în sine este la cel mai scăzut nivel de până acum. Este deprimată şi nu doarme deloc. Este îngrozitor s-o vezi aşa. Nu e sigură pe ea. Acum că Nick a plecat, Ma­riah se simte cel mai puţin iubită persoană din lume“. Solo sau nu, Mariah câştigă însă puncte serioase la capitolul familie, căci gemenii de trei ani, Moroccan şi Monroe, devin mai ado­rabili pe măsură ce cresc. Cât despre soţul rătă­citor, acesta începe să culeagă roadele vieţii de burlac, sărbătorindu-şi recent ziua de naştere înconjurat de femei semi-dezbrăcate. Dar, din păcate pentru Nick, numele faimoasei neveste va rămâne mult timp întipărit pe imaginea lui. Şi nu ne referim doar la imensul tatuaj de pe spinare.

The good old days. În urmă cu doi ani, pe când mariajul cu Nick era încă pe roze, Mariah afişa un trup superb.Foto: guliver/getty images/splash news, hepta,

Modifică Setările