News

FOTO Marius Moga s-a căsătorit cu Bianca Lăpuşte

FOTO Marius Moga s-a căsătorit cu Bianca Lăpuşte

Cu puţin timp înainte să devină părinţi, cei doi au făcut marele pas, un moment mult aşteptat de familiile şi prietenii amândurora. Acum, că sunt şi în acte o familie, îl aşteaptă şi pe cel mic, să întregească fericit acest tablou.

Compozitorul Marius Moga (33) şi ştirista Pro TV Bianca Lăpuşte (21) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi, de când s-au logodit, atât apropiaţii, cât şi fanii celor doi au aşteptat cu sufletul la gură momentul nunţii.

„Sunt foarte fericit. Bianca e intuitivă, creativă şi frumoasa foc, are ochii albaştri. Când ai o muză, viaţa e altfel“, spunea Marius Moga în urmă cu ceva timp pentru ziarul „Ring“.

Acum, că mai e puţin până când vor fi trei, Bianca fiind însărcinată în ultimul trimestru, cei doi au decis să se căsătorească civil şi să amâne cununia religioasă până după naştere.

Perechea a spus "DA" în mare secret, departe de ochii curioşilor, pe 25 iunie, în Alba Iulia, oraşul de origine al artistului.

Cel care a dat vestea cea mare a fost Cătălin Măruţă, care a postat pe contul său câteva fotografii de la fericitul eveniment şi a notat, plin de emoţie:

„Nu ştiu sigur dacă şi bărbaţii plâng câteodată (sau nu vreau să recunosc, hahaha), dar ştiu că se emoţionează bine de tot în anumite ocazii fericite! Marius şi Bianca, vă urez din tot sufletul meu multă, dar multă fericire! A fost o bucurie şi o onoare pentru mine să fiu alături de voi într-o zi atât de frumoasă! A fost o cununie specială, care ştiu sigur că anunţă o viaţă în doi plină de iubire“.

Andra, la rândul ei însărcinată în ultimul trimestru, le-a transmis tinerilor însurăţei urările ei de bine: „Dragilor, voi ştiţi cât de mult însemnaţi pentru mine şi cât vă preţuiesc şi vă iubesc! Nu am putut să fiu prezentă alături de voi la cununie din motive cunoscute, dar toate gândurile mele frumoase au fost cu voi tot timpul! Vă iubesc şi abia aştept să îi scoatem pe cei mici în parc împreună“.

Potrivit cotidianului "Click!", căsătoria cu Bianca Lăpuşte nu a fost singura preocupare a lui Marius Moga în ultima vreme. Cu câteva săptămâni în urmă, artistul a fost surprins în timp ce muncea la vila de la Cernica. Fotoreporterii Click! l-au fotografiat pe Moga când se afla la cumpărături de materiale de construcţii. Se pare că viitorul tătic se pregăteşte din ce în ce mai serios pentru venirea copilului, pe care îşi doreşte să îl primească cu casa terminată.

Foto: Facebook

Modifică Setările