Royals

FOTO Meghan, într-o rochie mini, albă, la 3 luni după naşterea lui Lilibet. Ce picioare tonifiate are ducesa!

FOTO Meghan, într-o rochie mini, albă, la 3 luni după naşterea lui Lilibet. Ce picioare tonifiate are ducesa! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

După ce s-a înfofolit numai în paltoane închise la culoare, care să o acopere din cap până-n picioare, în turneul Ducilor de Sussex din New York, soţia Prinţului Harry s-a arătat lumii întregi într-o rochiţă albă Valentino, care i-a expus picioarele în toată splendoarea lor.


Prinţul Harry şi Meghan Markle au urcat pe scena Wokestock din Central Park pentru a îndemna lumea să acţioneze astfel încât să se încheie pandemia COVID. Mulţimea şi-a oprit uralele şi aplauzele în momentul în care Harry a luat microfonul: „Sunteţi pregătiţi să faceţi ce e necesar pentru a încheia pandemia asta?”


După care Meghan şi-a început discursul: „Bună, tuturor! Mă simt atât de bine că m-am întors aici ca să fiu împreună cu voi toţi! Ştiu că pare că pandemia asta durează de-o veşnicie. Înţeleg asta. E greu şi multă lume e sătulă. Însă, dacă toată lumea se satură, nu se va încheia niciodată. Putem face atât de multe pentru a ne apropia de acel moment în care se încheie pandemia şi tocmai acesta este motivul pentru care ne aflăm aici acum”, a precizat Markle.
“Suntem aici în seara aceasta datorită oamenilor de ştiinţă, cercetătorilor, lucrătorilor din prima linie şi a celor din sistemul de sănătate publică, care şi-au riscat propria lor viaţă pentru a proteja comunitatea globală. Ei sunt eroii noştri!”, a continuat Ducesa de Sussex.

Modifică Setările