News

FOTO Meniu de Oscar – iată ce au mâncat vedetele în noaptea cea mare

FOTO Meniu de Oscar – iată ce au mâncat vedetele în noaptea cea mare

Emoţiile actorilor şi producătorilor au fost comparabile cu cele ale chef-ului Wolfgang Puck, care s-au ocupat de delicatesele ce le-au fost servite invitaţilor la celebrul Bal al Guvernatorilor, organizat după decernarea premiilor.

6.000 de chifle, 5 kg de caviar, 450 de sticle cu smântână, 50 kg de legume, 300 de găini, 100.000 de coşuleţe din ciocolată, 5.000 de ouă bio, 3.750 de covrigei, 30 kg de îngheţată şi 1.500 de mini-prăjituri. Toate au fost folosite pentru meniul sofisticat de la Balul Guvernatorilor, dar acestea n-au fost decât o parte din ingrediente.

Wolfgang Puck, celebrul chef austriac şi bucătarul oficial al galelor Oscar, nu poate să spună că a scăpat de emoţii, nici în al 21-lea an de când pregăteşte meniul servit oasepeţilor după gala de decernare a premiilor Academiei Americane de Film.

Poate tocmai de aceea a ales preparate „sigure“, care au avut succes la dineurile din alţi ani: salată de homari, deja celebra sa plăcintă Puck cu trufe negre şi somon, homar cu bacon, pastramă de raţă cu fulgi de sfeclă, cartofi copţi cu caviar şi risotto vegan cu trufe.

Anul acesta, el a renunţat la celebra mămăligă, cu care şi-a servit invitaţii anul trecut.

N-au lipsit nici dulciurile, capitol la care vedete au fost acadele, brioşele de ciocolată amăruie cu glazură de bezea, dar şi statuetele în miniatură făcute din biscuit cu unt şi jeleu de merişoare.

Cât despre cocktailul vedetă al serii, el s-a numit Penicilină şi a fost combinaţie de whisky, sirop de ghimbir şi suc de lămâie.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările