News

FOTO Mesajul straniu postat, apoi şters de Asia Argento înaintea sinuciderii lui Anthony Bourdain

FOTO Mesajul straniu postat, apoi şters de Asia Argento înaintea sinuciderii lui Anthony Bourdain

Toate aceste semne au indicat că lucrurile nu erau în regulă cu Chef Anthony Bourdain. Atât echipa sa de filmare, cât şi iubita lui au ştiut că starea lui Anthony era îngrijorătoare...

Bourdain şi echipa sa se aflau într-o mică localitate din nord-estul Franţei atunci când s-a întâmplat tragicul episod final... al show-ului celebrului Chef. Iar colegii săi şi-au dat seama că lucrurile nu erau în regulă atunci când...

Bourdain şi iubita lui, actriţa Asia Argento

...Chef Anthony a ratat cina rustică de joi seara. El nu rata niciodată o masă bună. "Ni s-a părut foarte ciudat", a declarat Maxime Voinson, chelnerul care aştepta cu emoţie să-l servească pe Anthony, dar acest lucru nu s-a mai îmtâmplat. Bourdain se afla în Kaysersberg, localitatea din nord-estul Franţei, pentru a filma un episod despre mâncarea alsaciană pentru show-ul lui TV. Celebrul Chef a ratat apoi şi micul dejun de la cochetul hotel unde erau cazaţi. A fost limpede atunci că ceva se întâmplase cu Anthony.

De altfel, pentru cei care i-au fost foarte apropiaţi, dar şi pentru cei care i-au citit autobiografia, Medium Raw, gestul lui de a-şi pune capăt vieţii nu a fost... cu totul şocant. În carte, Bourdain recunoştea că după divorţul lui din 2005, devenise un om fără ţintă, care avea tot timpul gânduri suicidale. Într-una dintre nopţi, povestea, după o vizită la un bordel, se îmbătase şi se drogase atât de tare, încât s-a gândit să se sinucidă urcându-se în acea stare la volanul maşinii sale 4X4. Ulterior, Bourdain a întâlnit la Londra o femeie care i-a îmbunătăţit starea psihică. "După ce am cunoscut-o, încercările mele din fiecare noapte de a mă sinucide au încetat", scria el.

Şi totuşi, relaţia pe care o avea cu Asia Argento nu l-a ajutat să rămână pe linia de plutire... Ce s-a întâmplat între cei doi joia trecută? Cu doar 3 ore înainte de vestea sinuciderii lui Anthony, Asia a postat un Instastory care o înfăţişa într-un tricou, sfâşiat în zona gâtului, cu mesajul: Fuck Everyone - adăugând comentariul: Ştii la cine mă refer. Tricoul avea imaginea lui Sid Vicious, de la Sex Pistols - o alegere deloc întâmplătoare, fiindcă Bourdain, fost dependent de heroină şi cocaină, era poreclit Sid Vicious al lumii culinare. După ştirea sinuciderii lui, Asia a şters imaginea... - salvată însă de presă (o poţi vedea mai jos). Starea lui, spun apropiaţii, a fost agravată şi de faptul că în ultimele luni era de-a dreptul epuizat de programul său draconic.

Modifică Setările