News

FOTO Mezina Kardashienilor, Kylie Jenner, şi-a distrus buzele cu botox

de admin

FOTO Mezina Kardashienilor, Kylie Jenner, şi-a distrus buzele cu botox

Intuiam deja şi chiar căzusem de acord că femeile din familia Kardashian preferă botoxul. Doar nu or să lipsească buzele pline, din arsenalul de forme voluptuoase! Însă în goana după atenţie, Kylie cea de 17 ani a asaltat Twitterul cu fotografii selfie, în care-şi prezintă perpetuu buzele.

Şi ce buze! Din păcate pentru ea, esteticianul e posibil să-i fi distrus buzele de tot, pompând în ele botox mai mult decât era cazul. Mult mai mult decât era cazul... acum, gura ei arată atât de inestetic, că nici nu mai pare umană. Buzele şi-au pierdut forma, par mai degrabă inflamate.

Este de înţeles de ce criticii au sărit pe ea, virtual, atacându-i schimbarea hidoasă pe care şi-a însuşit-o adolescenta şi blamând-o pentru proasta alegere. Kylie a replicat aparent neatinsă de remarci şi fără a explica ce naiba s-a întâmplat cu intervenţia chirurgicală de mărire a buzelor ei – că ceva sigur s-a întâmplat! Mai degrabă, s-a explicat ca semănând cu un vampir. “Cât timp vom mai vorbi despre chestia asta cu buzele, lol” / „Hai să ne întoarcem la vieţile noastre şi să vorbim de ceva important” /“Hai să vorbim despre ceva nou măcar, m-am plictisit”, au fost tweeturile lui Kylie. Fotografiile incriminatoare le-a şters.

Aici, înainte de a-şi mări buzele atât de neinspirat, după modelul surorilor ei mai mari.

FOTO Twitter, Getty