News

FOTO Mickey Rourke, în boxerii de boxer, la 62 de ani: şi-arată incredibil!

de admin

FOTO Mickey Rourke, în boxerii de boxer, la 62 de ani: şi-arată incredibil!

Starul sexagenar are un fizic impresionant şi acum are ocazia să şi-l pună în valoare cu toată forţa, într-un meci de box de 5 runde, pe care abia aşteaptă să-l joace cu un adversar de 29 de ani în Rusia.

Actorul-devenit-boxer-devenit-actor-devenit-boxer din nou va juca vineri în Moscova, la sala de concerte Rossiya, chiar la 20 de ani de la ultima sa apariţie în ring. “Boxul este o parte serioasă din viaţa mea”, a mărturisit Mickey pentru o agenţie de presă rusă. “M-a învăţat ce înseamnă respect şi determinare, răbdare şi concentrare. Mereu am visat să jocc un meci în Rusia”.

Cine-ar crede că “bătrânelul” Rourke ar putea fi uşor pus la pământ de tânărul american Elliot Seymour, de 29 de ani, ar putea fi surprins. Fizicul său este foarte în formă, arată chiar surprinzător de bine faţă de lunile trecute, după cum vedem în fotografii, unde poartă doar o pereche de boxeri, lăsând la vedere pacheţelele de pe abdomen, muşchii intens lucraţi şi tatuajele sale tribale. Pariorii n-ar trebui să-l subestimeze. “Având în vedere că are 62 de ani, e într-o formă perfectă”, spune şi managerul rus Maxim Kornilov.

Doar tunsoarea nu-i cade bine. Nu ştim cine l-a tuns, dar şuviţele inegale şi lookul de anii ’90nu-l ajută prea mult să impună respect. Noroc că-l ştim pe actorul din “Nouă săptămâni şi jumătate”, “Iron Man”, “Sin City” şi “The Wrestler” drept unul excentric şi... original!

Nota zece!

Mickey Rourke a fost un boxer profesionist dinainte de-a deveni actor. A început la 12 ani, a revenit pentru scurt timp la box în 1991 şi apoi a agăţat mănuşile sport în cui, acum 20 de ani.

FOTO TESS, ALAMY LIVE NEWS, SERGEI CHIRIKOVIEPA