News

FOTO Mihaela Răduleascu e… în aer

FOTO Mihaela Răduleascu e… în aer

Când nu jurizează pentru „Românii au talent“ şi nici nu intră în polemică pe teme de greutate corporală sau orientare sexuală – unul dintre „sporturile“ ei recent, vedeta face ce ştie mai bine: îşi testează limitele.

Mihaela Rădulescu s-a apucat de pilotaj. Dar nu de ieri, de azi. Prezentatoarea de televiziune face cursuri de pilotaj de câteva luni, cel mai probabil după ce l-a cunoscut pe noul ei iubit, paraşutistul Felix Baumgartner.

„Când voi fi mare, o să mă fac pilot de elicopter. Am visat să pilotez....orice zboară de când eram copil şi mă plimba bunică-miu cu avioane utilitare, pe la Bacău – fusese pilot militar - uite că am ajuns în punctul în care pot să... încerc. Da' ştiţi de ce ? Pentru că pot :))) Pentru că vreau. Pentru că mi se pare senzaţional să fii din nou în clasa întâi, în orice domeniu. Pentru că nu e imposibil, chiar dacă trebuie să am răbdare vreun an, căci nu am timp decât... pe sărite“, a anunţat vedeta pe contul ei de socializare, într-o primă postare după scandalul de homofobie.

„Asta-mi place cel mai mult la viaţa mea – că pot să deschid sertare pline de vise şi să aleg de acolo ce vreau musai să încapă în această viaţă, fără să mai tot jelesc despre cât de tare mi-aş fi dorit să fac asta sau aia. Vreau să zbor, învăţ să zbor“, a subliniat ea.

„Ideea e că dacă vrei foarte tare ceva, bănuiesc că ştii că n-ajunge doar să te rogi, să te echipezi, să-ţi faci selfie-uri sau să vorbeşti prea mult despre asta – trebuie să vrei pe bune, învăţând, de la zero, TOT. Asta fac de câteva luni, nu de ieri şi am zis că e momentul să vă zgândăresc şi pe voi, dragi prieteni. Să vă împing către sertarele voastre cu vise. Dacă au ruginit, e şi mai clar că trebuie să le deschideţi cu orice risc“, a completat Mihaela Rădulescu.

Foto: pagina personală