News

FOTO Mihaela Rădulescu face furori pe litoralul francez

FOTO Mihaela Rădulescu face furori pe litoralul francez

În ciuda celor 45 de ani, are un trup de adolescentă, pe care nu ezită să şi-l pună în valoare cu orice ocazie. Mai ales acum, că este vară, iar corpul ei este perfect pentru orice costum de baie. Iat-o în toată splendoarea.

Mihaela Rădulescu pare că a îngheţat timpul. Ba poate chiar l-a dat înapoi, de vreme ce e în cea mai bună formă din viaţa ei.

„Am 45 de ani şi fac sport zilnic, mănânc sănătos şi controlat şi încerc să nu-mi irosesc viaţa şi tinereţea (credeţi-mă, buletinul e o tâmpenie, în suflet e vârsta reală!) cu nimic din ce mi-ar întuneca zâmbetul. Mă bazez cel mai mult pe... iubire, în absolut toate direcţiile – de la aceea pentru mine însămi şi cei foarte apropiaţi, până la cei care mă inspiră, fie şi de la mare distanţă, dar şi pe grija permanentă de a-mi umple timpul vieţii cu exact ceea ce are valoare, greutate în timp şi gust îmbătător... Nici nu vă imaginaţi ce gusturi şi arome are viata, când o consumi cu capul îmbrăţişat de suflet...“, ne transmite ea, plină de poftă de viaţă, via Facebook.

Zilele trecute, jurata de la „Românii au talent“ şi-a făcut apariţia pe Costa de Azur îmbrăcată extrem de senzual, cu un costum de baie cu care a făcut furori. La el a asortat o pereche de pantaloni scurţi de blugi, o pereche de cizme de cowboy şi o pălărie în trend.

„Made by Dana Budeanu. E genul de costum de baie care te îmbracă suficient cât să ieşi la o masă de prânz pe malul mării, cam oriunde pe planetă. De când am intrat şi pănă am plecat, 7 femei au venit să mă întrebe de unde am costumul. Am fost mândră să le prezint creatoarea care stătea chiar lângă mine şi să le trimit pe site-ul de unde îşi pot cumpăra online“, le-a răspuns Mihaela fanelor care doreau să afle mai multe detalii despre costumul de baie care a primit atâtea aprecieri.

Foto: pagina personală

Modifică Setările