News

FOTO Mihai Albu, creatorul celor mai frumoşi pantofi, nu mai poate să meargă

FOTO Mihai Albu, creatorul celor mai frumoşi pantofi, nu mai poate să meargă

De câteva zile, designerul român are probleme la piciorul stâng. Un accident la tenis l-a făcut să ajungă la medic, iar întinderea de ligament suferită i-a adus un accesoriu nou: o gheată medicinală.

O zi petrecută la tenis a adus o alta petrecută la spital, unde Mihai Albu a ajuns cu piciorul imobilizat din cauza unei întinderi de ligament. Întrebat de reporterii Antenei Stars ce a păţit, designerul român a declarat pentru emisiunea „Răi, da’ buni“ că nu a luat în serios accidentul şi că a juns la medic destul de târziu.

„Joc tenis de mic copil, în fiecare săptămână merg să joc cu prietenii, mai rămân la terasă după aceea... Sâmbătă a plouat un pic, eu joc pe zgură, terenul era puţin umed, iar încălţămintea sport nu au alunecat cum trebuie şi m-am opintit la linia terenului şi am căzut destul de rău. Iniţial, am crezut că sunt lovit şi la genunchi, şi la şold... M-am lovit şi la umăr, şi la faţă... Nu m-am dus imediat la doctor. Am văzut că piciorul a început să se umfle instantaneu, dar eu am continuat să joc tenis încă 10 minute după aceea. Ceea ce a fost o mare greşeală! Mi s-a părut că e doar o umflătură. După aia am mai stat o oră pe terasă, după care m-am dus să mă tund, să fac cumpărături şi, într-un târziu, am ajuns acasă. Iar când am ajuns acasă, piciorul era cât casa“, a povestit amuzat Mihai Albu la „Răi, da’ buni“.

„Am rezistat cât am rezistat acasă, am pus gheaţă, m-am dat cu o cremă, cu un gel, iar seara a început să mă doară şi mai mult şi am crezut că am făcut vreo fisură. Şi m-am dus la urgenţă, unde mi-au făcut radiografie şi au vrut să-mi pună piciorul în ghips, la care am reacţionat destul de aiurea, spunându-le medicilor că nu-mi permit să-mi ţin piciorul în ghips trei săptămâni. Şi-atunci, mi-au spus că există o alternativă, dacă promit că nu mă dau jos din pat şi că stau cu piciorul în sus...“, a mai spus designerul, chiar din atelierul lui, unde n-a putut rezista să nu meargă.

„Am stat la orizontală cât am putut de mult, dar nu mi-am permis să nu vin la atelier. Am mult de lucru, e plin sezon, femeile au nevoie de mine“, a explicat Mihai Albu râzând.

Foto: pagina personală, capturi

Modifică Setările