Lifestyle

FOTO Mihai Morar şi soţia sa, Gabriela, o pereche de naşi eleganţi pentru fetiţa unui cuplu de artişti populari

de admin

FOTO Mihai Morar şi soţia sa, Gabriela, o pereche de naşi eleganţi pentru fetiţa unui cuplu de artişti populari camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

În timp ce alţii erau ocupaţi cu cumpărăturile de Black Friday, vedeta Radio ZU şi-a început weekend-ul alături de prieteni de suflet.

Prietenia nu ţine cont de distanţă. E ceea ce ne-a demonstrat Mihai Morar, care a zburat vineri până la Timişoara pentru a le fi alături artiştilor de muzică populară Olguţa Berbec şi Remus Novac, deveniţi a doua oară părinţi. Mezina lor se adaugă listei de fini botezaţi de Mihai Morar şi de soţia sa, Gabriela.

"Într-o toamnă ca primăvara… Pardon….cu-o doamnă ca primăvara, am botezat azi la Timişoara", a notat, cu rimă, cum ne-a obişnuit deja, matinalul de la Radio ZU, complimentându-şi frumoasa soţie. Aceasta a ales pentru eveniment un deux-pièces roz, accesorizat elegant cu o bluză cu guler din pene, pantofi stiletto nude şi un clutch auriu.

Slujba religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timişoara, un loc special, simbol al Banatului şi cel mai înalt lăcaş de cult din România, până la construirea Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti.

Emoţionaţi, părinţii Olguţa şi Remus Novac au fost şi ei deosebit de eleganţi, iar mezina lor, care a primit numele de botez Olga, a fost îmbrăcată într-o haină inspirată din cămăşile lungi princiare folosite la creştinare.

După slujbă, familia s-a reunit la o petrecere restrânsă - aşa cum se impune în condiţiile noilor restricţii - organizată într-un cadru "fain şi simplu", cum a notat Mihai Morar, într-un soi de hambar, în care a fost aşezată o masă lungă, decorată pe mijloc cu flori, crenguţe cu frunze şi lumânări. Un decor boem pentru nişte oameni tare faini.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările