News

FOTO Miley Cyrus suferă de anorexie!

de admin

FOTO Miley Cyrus suferă de anorexie!

Pozele postate de Miley pe conturile de socializare ne arată o tânără din ce în ce mai tulburată şi... mai slabă! De la comentarii precum "Arăţi grozav!", acum s-a ajuns la decepţii ale fanilor, precum: "Înainte aveai sâni, totuşi. Ce s-a întâmplat cu tine?"

Statul cu limba mereu scoasă se pare că arde multe calorii. Desigur, dincolo de glumă, cazul Miley Cyrus e de mult dezbătut: fetiţa talentată s-a transformat într-o adolescentă rebelă, care încearcă tot timpul să scandalizeze, abordând ţinute tot mai provocatoare, în show-uri cu scenarii erotice, fumând marijuana şi postând imagini cu ea în tot felul de ipostaze care să intrige. Inclusiv afişând păr la subraţ, în stilul lansat de Madonna. Problema este, însă, că în ultima vreme, imaginile postate de ea ne înfăţişează o tânără tot mai slabă. Miley se topeşte sub privirile noastre şi se pare că nu e doar din cauza nopţilor pierdute. Voci din anturajul său spun că vedeta ar suferi de anorexie. Miley are 22 de ani - corpul ei e complet format, a ieşit din adolescenţă, deci nu se mai poate vorbi de fluctuaţiile de greutate specifice adolescenţei. Nu e prima dată când numele ei e legat de anorexie. Şi acum trei ani se vorbea despre asta, iar atunci, Miley a răspuns, declarând: "Pentru toţi cei care mă numesc anorexică, am alergie la gluten şi lactoză. Încercaţi o săptămână fără gluten. Schimbarea în felul cum arată pielea, îmbunătăţirea stării fizice şi mentale, toate sunt atât de evidente încât veţi adopta permanent regimul!"

O astfel de declaraţie te duce cu gândul la faptul că e posibil ca Miley să-şi fi impus, de fapt, acest regim, inventându-şi o alergie. Cert este, însă, că din 2012 şi până acum, Miley a continuat să slăbească... Comparând pozele de-a lungul timpului, se observă diferenţele. Iar cadrele apropiate ne arată o Miley tot mai trasă la faţă.

Foto: Instagram, WENN

Modifică Setările