Fashion

FOTO Moda străzii la Hollywood: de la Amal Clooney la Taylor Swift şi Beyoncé

Nu e ca şi cum Los Angeles-ul, casa multora dintre aceste staruri, se pregăteşte acum de vară, cum o facem noi. Vorbim, evident, de un oraş în care soarele este suveran în tot timpul anului. Însă este interesant de urmărit propunerile estivale ale acestor mari vedete de la ei, când vine vorba despre o plimbare lejeră, prin oraş, de o întâlnire de afaceri sau o călătorie cu avionul. Sau, cu alte cuvinte, să descoperim cum aleg să se îmbrace starurile de la Hollywood atunci când armata lor de stilişti lipseşte din peisaj.

Taylor Swift

E drept că ţinuta nu a fost purtată în L.A., ci în New York, dar n-are a face. Nu contează oraşul, ci efectul sexy.

Click pe următoarea!

Amal Clooney

Doamna Clooney este o doamnă chiar şi atunci când zboară cu avionul. Aici, surprinsă pe aeroportul din Tokio, într-o rochie lejeră şi colorată, de vară.

Click pe următoarea!

Vanessa Hudgens

Actriţa cu un stil deosebit de original ne propune culori sumbre, chiar şi vara. Sandalele şi geanta sunt excelent alese şi în trenduri.

Click pe următoarea!

Anne Hathaway

Se poartă combinaţiile de jeans, se poartă pielea întoarsă şi pălăria… Amish. Iar Anne le-a combinat de minune, rezultând un look de stradă foarte cool.

Click pe următoarea!

Beyonce

Seara, cu această ţinută galben aprins, vei lumina totul în jurul tău. Probabil că şi Bé a vrut să fie un fel de far călăuzitor pentru soţul ei.

Foto: Hepta

Modifică Setările