News

FOTO Moştenitorii frumuseţii

Afişele cu părinţii lor tapetau odată pereţii adolescenţilor din lumea întreagă. Acum, steaua acestora a cam apus. Dar nu înainte ca ştafeta frumuseţii lor să fie predată cu succes celor care le poartă numele.

Reese Witherspoon şi Ava (13)

Ce-au trecut anii!Dacă mai ieri o vedeam peReese în roluri de adolescentă, astăzi, fiica ei de 13 ani, Ava Phillippe, este amintirea vie a acelor vremuri, căci puştoaica îi seamănă leit mamei sale. De câte ori vedeta de 36 de ani apare împreună cu fiica ei şi-a fostului soţ, Ryan Phillippe, suntem pur şi simplu fascinaţi de asemănarea dintre cele două. Iar micuţa Ava a crescut cât se poate de frumos! Înaltă şi subţire ca tatăl ei, adolescenta a moştenit şi chipul angelic, ochii albaştri şi părul blond de la superba ei mamă. „Este în perioada adolescenţei şi urăşte tot ce fac eu. Am fost recent la un concert Carrie Underwood şi Ava mi-a spus: «Mamă, nu vei cânta cu ea pe scenă, ai înţeles?» Am spus OK. Ce poţi să faci? Nu mă supăr însă. Îmi place să fiu mamă“, povesteşte Reese despre provocările pe care ţi le oferă creşterea unei adolescente frumoase. „Avem conversaţii foarte interesante la cină, iar copiii mei cei mari (n.r. Ava şi Deacon) ştiu mai multe despre anumite subiecte decât am ştiut eu vreodată“, spune Reese, care în septembrie 2012 a devenit din nou mamă, dăruindu-i soţului Jim Toth un băieţel, Tennessee James.

Jon Bon Jovi şi Jacob (11)

Genele apă nu se fac, iar sex-appelul lui Jon nu putea să nu fie moştenit şi de copiii săi. De unii, mai mult decât de alţii. Căci dintre cei patru copii ai rockerului cu soţia Dorothea Hurley (Stephanie, 19, Jesse, 17, Jacob, 11, şi Romeo, 8), penultimul născut, Jacob Hurley, este un adevărat Jon Bon Jovi în miniatură. Că puştiul blond ştie asta foarte bine o dovedeşte şi aerul lui de cuceritor, atunci când apare lângă tatăl lui. Iar frumuşelul adolescent al rockerului de 50 de ani şi, totodată, copilul care-i seamănă cel mai mult starului, de la culoarea părului, la forma feţei, privire şi atitudine, promite să devină un tânăr cel puţin la fel de seducător ca tatăl lui. Imaginaţi-vă ce senzaţie face acest duo cool printre fete!

Pierce Brosnan şi Paris Beckett (12)

Aşa ar fi arătat Agentul 007 la pubertate. Dacă faimosul lui tată este unanim recunoscut ca fiind unul dintre cei mai chipeşi actori din lume, mezinul lui şi-al soţiei sale, Keely Shaye Smith, îi calcă serios pe urme. Şi puştiul are şi atitudine. De cele mai mult ori, look-ul lui este compus dintr-o placă de skate, pantaloni skinny, tricoul lălâu şi căciulă stil prezervativ. Este clar cine-i James Bond-ul puştoaicelor cool de la Hollywood! Nu vrem să fim răi (cu mama lui), dar ar fi bine ca juniorul lui Brosnan să nu fi moştenit doar chipul frumos al tatălui său, ci şi metabolismul lui. Dar cum puştiul e un skater pasionat, suntem siguri ca va deveni un tânăr bine-crescut. La propriu, dar şi la figurat.

Heather Locklear şi Ava Elizabeth (15)

Când ai o mamă a cărei frumuseţe sfidează timpul, Heather Locklear, şi-un tată pentru care s-a inventat termenul de groupies, rockerul Richie Sambora, şansele ca şi tu să fii o creatură încântătoare sunt foarte mari. Tu, adică unica fiică a vedetei din „Melrose Place“, pe numele ei Ava Elizabeth. Şi aşa încântătoare cum e puştoiaca, l-ar mânia pe Dumnezeu dacă nu şi-ar dori o carieră în actorie via modelling, ca orice odraslă de vedetă cu care natura a fost mai mult decât generoasă. Check and check. În 2010, Ava a fost capul de afiş al prezentării liniei vestimentare semnate de tatăl ei, White Trash Beautiful, iar în 2012, şi-a făcut debutul cinematografic cu un rol în filmul „This Is 40“. Un singur derapaj am putea semnala în CV-ul frumoasei adolescente: este un fan devoat al lui Justin Bieber. Ale tinereţii valuri şi greşeli.

Kim Basinger şi Ireland (17)

Ireland este cu adevărat fiica mamei sale. Căci ce se naşte dintr-un sex-simbol nu poate fi decât o regină a frumuseţii, cu o carieră sănătoasă în lumea modei. Într-adevăr, la 17 ani, fiica lui Kim şi-a lui Alec este devastator de sexy: înaltă, blondă şi cu fizicul unei femei mature. O imagine atât de fidelă a celei care, în anii ‘80, era prezentă în fanteziile tuturor bărbaţilor cu sânge fierbinte. „Mamă, încă arăţi ca la 17 ani şi mă simt cam penibil stând lângă tine. Sper ca, într-o zi, să moştenesc frumuseţea ta. Atât cea interioară, cât şi cea exterioară“, a fost emoţionanta dedicaţie a lui Ireland, când superba sa mamă a împlinit 59 de ani. A, şi să nu uităm, aceasta este puştoaica pe care tatăl Alec Baldwin a gratulat-o într-o criză de nervi cu apelativul „purceluş“.

Foto: guliver/getty images/splash news/rex features, hepta

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările