Beauty

FOTO Natalie Portman s-a dezbrăcat pentru Dior

FOTO Natalie Portman s-a dezbrăcat pentru Dior

Actriţa a realizat un clip publicitar îndrăzneţ pentru celebra casă de modă, pentru care a acceptat să renunţe la haine. Pare ciudat să te dezbraci tocmai pentru o casă de modă, dar exact asta a făcut Natalie Portman. Căci mesajul noii campanii publicitare realizată pentru Dior este că rujul perfect îmbracă perfect trupul unei femei.

Iar actriţa în vârstă de 31 de ani, cîştigătoare a unui premiu Oscar, a acceptat fără echivoc să renunţe la haine şi să pozeze sexy, doar cu un machiaj natural şi cu părul uşor răvăşit, ca şi cum de-abia s-ar fi trezit din somn.

Noul produs al companiei, Rouge Dior Nude Lipcolor, va fi disponibil în 8 nuanţe noi, printre care şi Grege #169, nuanţa purtată de Natalie pe buze, fonduri din a cărui vânzare vor fi distribuite către fundaţia caritabilă Free the Children.

Această nuanţă a fost aleasă de însăşi actriţa, care a declarat că îi plac culorile naturale şi că numărul corespunzător lui Grege conţine „diferite cifre, care au o însemnătate aparte pentru mine şi familia mea“ , a spus ea.

Foto: Dior