News

FOTO Nuntă de lux pentru Denisa Tănase şi Mircea Brânzei! Naş le-a fost unul dintre afaceriştii de la „Imperiul Leilor“

de admin

FOTO Nuntă de lux pentru Denisa Tănase şi Mircea Brânzei! Naş le-a fost unul dintre afaceriştii de la „Imperiul Leilor“ camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

Jumătatea trupei Bambi a ajuns pentru a doua oară la altar şi, pentru că e convinsă că acum va fi pentru totdeauna, a avut parte de nunta visurilor sale.

După patru ani de relaţie, Denisa Tănase şi Mircea Brânzei s-au hotărât să facă pasul cel mare, luând prin surprindere pe toată lumea. Şi asta pentru că, după divorţul din 2015 de primul său soţ, Cornel Brotac, Denisa lăsa să se înţeleagă că nu se grăbeşte să se recăsătorească. Iată însă că, în aceşti ani, noul său iubit i-a demonstrat nu doar că o iubeşte, ci că pot face o echipă bună şi în afaceri, Denisa ajungând să aibă propria linie de parfumerie, pe care o comercializează în cele 27 de magazine din ţară şi în străinătate.

Aşa se face că vineri, 18 iunie, cei doi şi-au spus „Da” în faţa familiilor şi a prietenilor – şi nu oriunde!, ci într-o locaţie superbă de pe Riviera Franceză, mai exact la un hotel-castel de cinci stele, de lângă Nisa. Frumoasa grădină a castelului Château de la Chèvre d'Or din satul Eze, cu o spectaculoasă panoramă spre Saint-Jean-Cap-Ferrat, a servit drept decor pentru cununia religioasă.

Denisa Tănase a radiat într-o rochie de mireasă foarte şic, simplă, dar fluidă, cu umerii dezgoliţi, creată de designerul Ana Radu. Buchetul cu bujori mari, albi, a întregit acest ansamblu graţios. La rândul său, Mircea Brânzei a fost un mire elegant, cu costum negru şi papion.

Cum era de aşteptat, mireasa a fost însoţită la altar de sora ei, Raluca Tănase, care i-a fost domnişoară de onoare şi care, mai târziu, a prins şi buchetul. Oricum, Denisa s-a asigurat că va respecta toate tradiţiile pentru ca sora ei să fie următoarea mireasă, inclusiv scriindu-i numele pe talpa sandalei pe care a purtat-o la nuntă.

Cât despre naşi, tânărul cuplu a primit binecuvântarea Florinei şi lui Cristian Oneţiu – afacerist pe care publicul larg îl cunoaşte în urma participării sale ca jurat la show-ul „Imperiul Leilor“. Doamnele au remarcat şi apariţia distinsă a naşei, care a ales să poarte o rochie neagră, pe un umăr, bordată cu cristale.

Şi, dacă tot suntem la capitolul celebrităţi, aflaţi că printre cei prezenţi s-a aflat şi ştirista Daiana Anghel, care a ieşit în evidenţă prin ţinuta ei stylish, pe un umăr, de culoare fuchsia.

Iată şi albumul foto al unei zile memorabile pentru Denisa Tănase şi Mircea Brânzei.

FOTO: Instagram

Modifică Setările