News

FOTO Nuntă în gimnastica românească! Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

de admin

FOTO Nuntă în gimnastica românească! Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică camera-retro icon Vezi galeria 38 poze

După fix un an de relaţie, frumoasa gimnastă i-a spus "Da" iubitului său în faţa ofiţerului stării civile.

A fost o zi de vineri cu surprize pentru marea familie a gimnasticii româneşti. Splendida şi talentata Sandra Izbaşa şi-a invitat fostele colege şi fostul antrenor să-i fie alături atunci când face pasul cel mare alături de alesul ei, actorul Răzvan Bănică.

Aşa se face că Octavian Belu şi fostele sale eleve, Andreea Răducan, Monica Roşu, Diana Bulimar, Alina Stănculescu şi Amelia Racea au format "plutonul de susţinători" din sport la evenimentul organizat în aer liber la complexul Phoenix din Cernica. De altfel, Andreea Răducan a fost cea de la nunta căreia Sandra Izbaşa a prins buchetul de mireasă, iar Alina Stănculescu, reprofilată ca make-up artist, s-a ocupat şi de machiajul miresei. 

O altă prezenţă importantă a fost cântăreaţa Ana Baniciu, cea care le-a făcut cunoştinţă celor doi tineri însurăţei. "Acum fix un an le făceam cunoştinţă lui Bănică şi Sandrei Izbaşa, doi prieteni foarte buni de-ai mei, care s-au plăcut de câteva ori când s-au văzut şi am făcut o combinaţie pe viaţă, se pare, de data asta. Astăzi se căsătoresc şi eu sunt extrem de mândră şi emoţionată, îmi tremură mâinile. E o zi frumoasă de sărbătoare, îi iubesc pe amândoi şi mă bucur extrem, extrem de mult că şi-au unit destinele şi că ei de azi sunt o familie", a spus Ana Baniciu într-o înregistrare postată pe contul său de Instagram.

Alături de Ana Baniciu s-a aflat şi buna ei prietenă, cântăreaţa Raluka, dar şi Bella Santiago, al cărei soţ a sărit, la un moment dat, în piscină.

Per total, întregul eveniment a fost unul relaxat, sun semnul distracţiei, drept dovadă şi ţinutele atipice ale celor doi miri. Dacă Răzvan a arătat foarte şic în costumul său verde pastel cu cămaşă albă şi pantofi sport albi, Sandra a optat pentru o rochie albă din satin cu bretele spaghetti şi şliţ adânc pe picior, un mic colier cu cristale, sandale înalte pe care, ulterior, le-a schimbat cu o pereche de pantofi sport albi, un machiaj minimal de vară, cu tuş, şi o coafură sexy cu coadă de cal. 

Locaţia a fost decorată cu flori albe, asemeni buchetului miresei, iar petrecerea s-a încins lângă piscină, cu foc de artificii şi un mic moment karaoke.

Comentarii

Modifică Setările