News

FOTO Nunta lui Elton John, prânzul fastuos al vedetelor: cine a participat?

de admin

FOTO Nunta lui Elton John, prânzul fastuos al vedetelor: cine a participat?

Duminica trecută a fost una foarte importantă în lumea celebrităţilor, care au participat cu mare entuziasm la emoţionanta nuntă a lui Elton John, în vârstă de 67 de ani,cu partenerul său de viaţă, David Furnish (52), care s-au căsătorit oficial la 9 ani de la uniunea lor civilă. Aceştia au organizat ceremonia sub forma unui “prânz” nupţial, cu un meniu mai mult decât delicios.

Invitaţii lor de seamă au sosit cu nerăbdare la casa lor din Windsor, unde a avut loc evenimentul nupţial, care a devenit astfel, datorită numărului de vedete prezente, una din cele mai importante din lumea showbizului. Aceştia s-au delectat cu un meniu extravagant şi inspirat, într-un decor foarte romantic şi de bun-gust.

Ceremonia mult-aşteptată a fost, aşa cum ne-am aştepta din partea lui Elton John, foarte romantică şi călduroasă. Perechea a fost susţinută de familiile lor, de sute de celebrităţi care le sunt prietene de mulţi ani, dar şi de fiii lor dragi, Zachary (3) şi Elijah (2), iar momentele-cheie au fost transmise în timp real şi fanilor lui Elton John şi-al lui David, prin fotografiile pe care acesta le-a postat pe Instagram, dar şi prin pozele selfie făcute de invitaţi pe Twitter.

Nunta lui Elton John a inclus vedete importante:

După ce şi-au spus jurămintele şi şi-au pus verighetele, perechea proaspăt căsătorită s-a bucurat şi s-a distrat alături de staruri precum Victoria şi David Beckham împreună cu copiii lor adorabili, Elizabeth Hurley, Jimmy Carr, Ed Sheeran şi Hugh Grant, care abia aşteptau să apară la nunta lui Elton John cu David.

Evenimentul de mare anvergură a avut loc în Windsor, Anglia, unde cuplul deţine o casă somptuoasă. Sir Elton John şi partenerul său de viaţă s-au căsătorit civil în 2005, fiind unul dintre primele cupluri de acelaşi sex care să se căsătorească în Anglia, când uniunea civilă a devenit legală.