News

FOTO La o lună de la divorţ, Ronan Keating s-a logodit!

de admin

FOTO La o lună de la divorţ, Ronan Keating s-a logodit!

După ce a înşelat-o pe soţia sa cu o dansatoare din trupa lui, creând un uriaş scandal mediatic, fostul lider al trupei Boyzone şi-a refăcut viaţa, cerându-şi iubita în căsătorie într-o vacanţă în Thailanda

Mai ţineţi minte hitul lui Ronan, "If Tomorrow Never Comes"? "Dacă nu mă mai trezesc mâine dimineaţă/ Oare ea s-ar îndoi/ De ceea ce simt pentru ea (...) Spune-i persoanei pe care o iubeşti/ La ce te gândeşti/ Dacă ziua de mâine n-ar mai veni..." Sunt versuri care se pare că nu erau menite pentru soţia lui de atunci, Yvonne Connolly, cu care a fost însurat vreme de 17 ani.

Lumea îi vedea drept unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul britanic. Dar în 2010, Yvonne a suferit un şoc. La fel şi fanii artistului, când au aflat că acesta avea o viaţă dublă cu o dansatoare din trupa lui, Francine Cornell. Yvonne, care are cu starul trei copii, a descoperit infidelitatea atunci când a dat din greşeală peste telefonul secret al lui Ronan (38), plin cu mesaje către Francine. Între timp, apele par să se fi liniştit. Iar Francine a dispărit din peisaj, fiind înlocuită de vreo trei ani cu frumoasa Storm Uechtritz, o producătoare australiană de televiziune în vârstă de 34 de ani.

"Am cerut-o de două ori în căsătorie şi a răspuns pozitiv de fiecare dată, Slavă Domnului!", a povestit Ronan, prima cerere petrecându-se în vacanţa în Thailanda de unde Storm a postat fotografii pe contul ei de Instagram. Şi cum divorţul de Yvonne a fost destul de anevoios şi s-a finalizat abia acum o lună, iată cum Ronan n-a mai putut aştepta... "Suntem împreună de ceva timp şi ştim că vrem să ne petrecem tot restul vieţii la fel. Iar acum am simţit că e momentul potrivit pentru acest pas", a adăugat Ronan, care a comandat un inel aşa cum şi l-a imaginat el, cu un diamant oval. Şi a cerut-o din nou de nevastă în prezenţa celor trei copii ai lui, Jack (16), Missy (14) şi Ali (9). "Unele lucruri se întâmplă în viaţă aşa cum îţi este scris. Mă simt binecuvântată şi recunoscătoare pentru că mi-am întâlnit iubirea vieţii", a scris Storm pe Twitter.

Foto: WENN, Storm Uechtritz/Instagram

Modifică Setările