News

FOTO O mai ştii pe Fernandes? Uite ce face acum

FOTO O mai ştii pe Fernandes? Uite ce face acum

Florina Fernandes sau Fefe, fosta parteneră de culoare a Andreei Raicu de la „Pro Fashion“, a renunţat la profesia din lumina reflectoarelor pentru viaţa de familie. Deunăzi, însă, a apărut din nou pe covorul roşu.

În anii '90, făcea furori cu formele ei apetisante şi era una dintre apariţiile exotice din showbiz-ul românesc.

La 18 ani, Florina Fernandes era unul dintre cele mai apreciate manechine care colaborau cu designerul Janine, fiind solicitată să defileze în numeroase prezentări de modă datorită măsurilor perfecte şi frumuseţii ei aparte.

Şapte ani mai târziu, Fefe, aşa cum este alintată Fernandes, a prezentat alături de Andreea Raicu o emisiune de modă la Pro TV, intitulată „ProFashion“, fiind prima emisiune de modă din România, iar în 2002 avansa ca prezentatoare de ştiri matinale la acelaşi post.

Deşi era o femeie curtată de foarte mulţi bărbaţi, frumoasa mulatră nu a epatat deloc cu viaţa ei intimă, ci a demonstrat că este o familistă convinsă după ce s-a căsătorit cu Mihai Cociaşu, managerul unei agenţii care produce reclame, „Domino Production".

Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, dar şi de pe podium şi s-a dedicat vieţii de familie, iar acum este mama a doi copii: Matei (9) şi Maia (4).

Deunăzi, ea a reapărut pe covorul roşu la evenimentul de lansare a filmului românesc „Live”.

Foto: pagina personală

Modifică Setările