News

FOTO Orlando Bloom are o nouă relaţie! Ea este cea care l-a cucerit!

de admin

FOTO Orlando Bloom are o nouă relaţie! Ea este cea care l-a cucerit!

În timp ce mulţi sperau ca Orlando Bloom să se întoarcă în braţele fostei sale soţii, Miranda Kerr, iată că, de fapt, actorul are alte planuri cu viaţa lui amoroasă.

Au trecut aproape doi ani de când Orlando Bloom n-a mai fost văzut în ipostaze intime cu o femeie, aşa că apariţia sa într-un restaurant din Malibu şi apropierea faţă de o brunetă a ridicat suspiciuni. Însă, nu pentru mult timp, căci gesturile tandre dintre celebrul actor şi manechinul brazilian Luisa Moraes au dezvăluit imediat natura relaţiei celor doi.

În vârstă de 28 de ani, manechinul pare să fi reuşit ceea ce n-a mai reuşit nicio altă femeie de la Miranda Kerr încoace, şi anume să-l facă pe Orlando Bloom să fie afectuos şi să se afişeze în această ipostază în public.

O sursă care se afla în acelaşi loc cu cei doi a dezvăluit pentru DailyMail.com că cei doi au ajuns la ora 20:30 seară în restaurantul respectiv şi că au zăbovit timp de oră acolo. Timp în care cei doi nu s-au sfiit să se sărute şi să se îmbrăţişeze, asemenea oricărui cuplu de îndrăgostiţi.

Sursa foto: Getty Images