News

FOTO Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, are iubit: iată cine e!

de admin

FOTO Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, are iubit: iată cine e!

Din fericire, viaţa adolescentei devine mai bună pe zi ce trece: după un an groaznic în care scandalul familiei sale a împins-o la o tentativă de suicid şi o perioadă petrecută la un centru de reabilitare, departe de mass media. Paris, în vârstă de 17 ani, are un iubit. Aw! Meet Michael Jackson's daughter Paris Jackson's boyfriend: http://t.co/ylBhQD76yY

— Us Weekly (@usweekly) April 9, 2015

Fiica lui MJ se întâlneşte cu Chester Castellaw, un jucător de fotbal de 18 ani, care aparţine clubului californian Real So Cal. Tinerii îndrăgostiţi au fost surprinşi de fotografi în timpul unei excursii pe jos, râzând şi îmbrăţişându-se în Los Angeles. Iar faptul că Paris Jackson arată atât de fericită şi de sănătoasă în ultima vreme, mai ales în preajma tânărului de 18 ani, este cu atât mai important cu cât familia sa faimoasă nu a scăpat de controverse.

După ce a petrecut un an departe de Los Angeles, într-un centru de reabilitare şi apoi la o şcoală privată în Utah, dat fiind că nu a putut face faţă morţii tatălui ei (2009) şi a încercat să se sinucidă în 2013, adolescenta cu ochi electrizanţi e îndrăgostită şi liniştită. Ea şi Chester sunt într-o relaţie amoroasă şi pe Facebook, unde au postat poze cu ei doi în ipostaze tandre şi romantice.

Paris este fiica de 17 ani a regretatului Rege al muzicii şi mai are doi fii, Michael Jr. (18) şi „Prince Blanket” (13).

Modifică Setările