Vedete

FOTO Pentru ea, vara continuă în Mykonos! Alina Puşcaş, în cele mai sexy ipostaze

de admin

FOTO Pentru ea, vara continuă în Mykonos! Alina Puşcaş, în cele mai sexy ipostaze camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Aşa arată un fost model după trei naşteri! Vedeta Antenei 1 are un corp ultra fit!

Alina Puşcaş a profitat din plin de timpul liber rămas până la următoarele filmări, aşa că, după ce şi-a luat "la revedere" de la vară în Mamaia, a regăsit-o în însoritul Mykonos. Şi, chiar dacă destinaţia aleasă este preponderent una de distracţie şi petreceri până în zori, prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" a plecat în vacanţă şi cu cei trei copii ai săi.

Puţine au fost, însă, cadrele clasice de familie, Alina găsind unghiuri minunate în a-şi imortaliza copiii. Nici nu ne aşteptam la altceva din partea unui fost model, care ştie cum să pozeze. În plus, numai a mamă clasică nu arată, cu acel trup de zeiţă greacă, complet tonifiat şi pus acum în valoare de cel mai rezistent bronz de Marea Egee.

Dar chiar şi Alina Puşcaş recunoaşte că fiul său cel mare, Alex, are un ochi înnăscut pentru fotografie şi că reuşeşte să o imortalizeze în cele mai frumoase cadre. Credeţi sau nu, cele mai sexy ipostaze ale Alinei au fost surprinse chiar de el!

Şi, ca s-o invidiem şi mai mult, vedeta Antenei 1 a recunoscut că "am mâncat cam mult zilele astea 🙄🙄🙄 măcar am mai făcut Stretching 😁😜😋".

Comentarii

Modifică Setările