Evenimente

FOTO Petrecere în lumea machedonilor! Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit oficial

de admin

FOTO Petrecere în lumea machedonilor! Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit oficial camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Aşa cum cere tradiţia aromână, logodnicul a organizat o petrecere cu familiile reunite, ca semn că viitoarea mireasă i-a acceptat propunerea.

Mult-trâmbiţata cununie civilă a Simonei Halep (29) cu Toni Iuruc (42) a fost, de fapt, un soi de "logodnă cu repetiţie". Şi asta pentru că, potrivit tradiţiei machedonilor, viitorul mire a sărbătorit cu fast acceptul Simonei de a-i deveni soţie. Lucru confirmat şi de una dintre invitate, care a notat "s-au logodit" în dreptul unei fotografii cu Simona.

Aşa se face că, la o lună de când Simona Halep a primit inelul de la iubitul său, cei doi şi-au invitat familiile şi prietenii la un pool party organizat chiar la reşedinţa din Snagov a sportivei, o vilă aflată în apropierea Complexului Olimpic de la Izvorani. Afară, pe peluza de lângă piscină, invitaţii au fost aşteptaţi cu o masă lungă, ornată pe mijloc cu flori şi lumânări albe, cu veselă transparentă şi tacâmuri aurii.

Cum era de aşteptat, viitoarea mireasă a impresionat cu ţinuta aleasă pentru acest eveniment. În ziua celebrării acceptului său de a se căsători cu Toni Iuruc, Simona a purtat o rochie roşie, tip fluture,pe un umăr, şi sandale înalte nude. Spre seară, ea şi-a schimbat ţinuta cu o altă rochie cu mâneci lungi şi pantofi escarpin negri.

Nici partenerul său nu a fost mai prejos, purtând sacou negru şi cămaşă albă.

Potrivit surselor cotidianului Cancan, Simona Halep şi Toni Iuruc urmează să se căsătorească în septembrie şi să-i aibă ca naşi pe Dani Caramihai (partenerul de afaceri al lui Toni) şi pe soţia acestuia.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările