Fashion

FOTO Pictorial cu supermodele! Noua “Naomi Campbell”, mai frumoasă decât icon-ul?

de admin

FOTO Pictorial cu supermodele! Noua “Naomi Campbell”, mai frumoasă decât icon-ul?

Supermodelul de 44 de ani, Naomi Campbell, a pozat pentru prima dată cu varianta sa mai tânără cu 20 de ani – de altfel şi unul dintre cele mai apreciate şi bine plătite din lume! Este vorba despre cea supranumită “noua Naomi”, pentru că îi moşteneşte faima şi frumuseţea, dar şi pentru că amândouă sunt frumuseţi britanice!

Este vorba de Jourdan Dunn, care a apărut într-un pictorial fashion marca Burberry, alături de adevărata Naomi. O premieră pentru amândouă şi un motiv de-a arăta lumii vechea şi noua generaţie de supermodele! Jourdan (24), care admiră foarte mult icon-ul cu tenul măsliniu, este şi ea destul de obişnuită deja cu pictorialele îndrăzneţe precum acesta, realizat de Mario Testino.

Este prima oară când cele două modele pozează împreună, emanând un aer aer exotic mai ales prin piesele vestimentare purtate, pline de culoare, degradeuri şi fineţea materialelor. Este şi prima oară după 13 ani când Naomi realizează un pictorial pentru Burberry, de la campania cu Kate Moss din 2001.

Foto stânga: W Magazine; Burberry

Modifică Setările