News

FOTO Pink a pozat goală, dezvelindu-şi toate tatuajele!

de admin

FOTO Pink a pozat goală, dezvelindu-şi toate tatuajele!

Artista în vârstă de 35 de ani îşi lasă fanii să-i numere tatuajele într-o imagine cât o mie de cuvinte. Fotografia a fost deja transformată într-un panou înalt de aproape 3 m, care va fi expus în New York Times Square

Imaginea alb-negru face parte din campania PETA "Rather Go Naked Than Wear Fur", prin care Pink militează împotriva folosirii blănurilor naturale în industria modei. "Din păcate, recunosc că la un moment dat, am trecut printr-o fază egoistă şi am purtat de câteva ori blănuri naturale. Dar m-am înţelepţit şi acum nu-mi mai cumpăr aşa ceva. Aş vrea ca toţi oamenii să fie efectiv forţaţi să afle, să conştientizeze ororile prin care trec animalele pentru trendurile din modă. Sper ca cei care încă poartă haine de blană să fie muşcaţi de fund de un animal exact din aceeaşi specie ca cea pe care o poartă expandată pe spatele lor", a comentat amuzant Pink.

Imaginea în care artista apare complet goală va trona în New York Times Square chiar din seara acestei zile - o mişcare gândită pentru a veni în întâmpinarea New York Fashion Week, care debutează pe 12 februarie. Pentru Pink, aceasta este încununarea unei colaborări îndelungate cu Peta.

Foto: WENN, Peta