TV

FOTO Plajă, premii şi aventuri în SUA pentru echipele Antenelor, premiate la Las Vegas

FOTO Plajă, premii şi aventuri în SUA pentru echipele Antenelor, premiate la Las Vegas

Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au zburat din nou spre Statele Unite, unde au participat la o nouă gală de premiere pentru cele mai bune producţii de televiziune, dar au avut parte şi de distracţii.


Echipele de ştiri şi documentare de la televiziunile trustului Intact au fost nominalizate la 4 categorii şi au venit acasă cu o medalie de argint, pentru campania „Generaţia pierdută“, în cadrul celei mai disputate secţiuni, „Best News Documentary/Special“, din cadrul ediţiei 2015 a New York Festivals - World’s Best TV&Film, desfăşurate la Las Vegas, pe 14 aprilie.

Antena 3 şi Observator au mai avut 3 alte nominalizări în marea finală a festivalului, 2 dintre ele obţinute de echipa emisiunii „În premieră cu Carmen Avram“ şi o alta de redaţia de ştiri a Antenei 1, pentru campania Observator „Viaţa fără sânge. Donează roşu“.

Aşa se face că Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, alături de reporterul Ana Moraru şi directorul de ştiri Alin Romaşcan, au petrecut Paştele în stil american şi au profitat de escala făcută la Washington pentru a duce la Newseum o petiţie contra abuzurilor din România, pe care ar fi semnat-o peste o sută de mii de oameni.

Mai mult, au avut ocazia de a asista la un show în Las Vegas, „Le rêve“, şi de a-l cunoaşte şi de-a se fotografia alături de Mayweather senior.

Mircea Badea a profitat şi de soarele Americii, făcând plajă lângă piscina hotelului.

vezi aici galeria completă

Foto: pagina personală

Modifică Setările