Royal Babies

FOTO Primele fotografii cu bebeluşul Sussex! Meghan şi Harry şi-au prezentat copilul lumii întregi

FOTO Primele fotografii cu bebeluşul Sussex! Meghan şi Harry şi-au prezentat copilul lumii întregi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ducii de Sussex şi-au prezentat astăzi, după cum au anunţat anterior, primul copil. Televiziunile britanice, dar şi una americană, au fost chemate pentru a asista la momentul istoric, la Castelul Windsor.

6 mai 2019 a fost ziua în care Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au văzut visul de a deveni părinţi împlinindu-se. Astăzi, l-au prezentat pe bebeluşul lor lumii întregi, din intimitatea domeniului lor. Astfel, supuşii regali, dar şi oamenii care îi urmăresc din lumea întreagă, au avut ocazia astăzi, să vadă primele cadre oficiale cu băiatul Ducilor de Sussex.

Prinţul Charles şi Ducii de Cambridge îşi văd nepotul, pentru prima dată, la această şedinţă foto

După cum au declarat chiar ei, aceştia n-au ajuns încă să-l vadă pe bebeluşul Ducilor de Sussex. Deşi au fost primii care au aflat vestea naşterii lui, atât Ducii de Cambridge, cât şi Prinţul Charles, nu l-au vizitat încă pe bebeluşul Sussex. Asta şi pentru că agenda lor este destul de încărcată, plină de îndatoriri regale, care i-au împiedicat să ajungă la Frogmore Cottage până acum. Prinţul Charles, în schimb, este plecat într-un turneu regal, în Germania. A avut grijă, însă, să trasmită felicitări cuplului şi să se declare ”absolut încântat” de vestea naşterii celui de-al patrulea nepot. 

Meghan Markle a insistat ca prietena ei, jurnalistă la CBS, să fie prezentă

Pentru prima dată în istorie, o televiziune americană este chemată la un eveniment ce ţine de monarhia britanică. Meghan, Ducesă de Sussex, şi-a dorit ca buna ei prietenă, jurnalista Gayle King, să reprezinte televiziunea CBS şi să fie prezentă la momentul în care îşi prezintă primul născut în faţa lumii, pentru prima dată. Pe cele două le leagă o prietenie strânsă, Gayle fiind prezentă şi la baby shower-ul de care Meghan Markle a avut parte în America, în urmă cu câteva luni.

De ce nu l-au arătat în ziua în care s-a născut?

Înainte ca băieţelul să vină pe lume, fericiţii părinţi au emis un comunicat oficial prin care au anunţat că vor ţine detaliile naşterii private şi că nu vor arăta copilul imediat după naştere, dorindu-şi să se bucure ”în privat” de fericitul eveniment din viaţa lor. Aşadar, spre deosebire de Kate care şi-a prezentat toţi trei copii pe treptele de la Lindo Wing, la doar câteva ore după naştere, Meghan a hotărât, de comun acord cu Harry, ca bebeluşul lor să fie prezentat astăzi, la două zile de naştere.

Modifică Setările