News

Foto Primele poze de la nunta lui Novak Djokovic

Tenismanul sârb se poate declara un bărbat fericit. A câştigat turneul de la Wimbledon, este din nou numărul 1 mondial, va fi tătic şi, de curând, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Jelena Ristic.

Djokovic şi iubita lui, Jelena Ristic, s-au căsătorit, joia trecută, în parcul din apropierea Plajei Reginei, de pe litoralul muntenegrean al Mării Adriatice.

Căsătoria s-a desfăşurat în aer liber, pe o pajişte înconjurată de pini, în apropierea peninsulei Sveti Stefan. Ceremonia religioasă a avut loc, sâmbătă, în prezenţa familiilor şi a prietenilor lor cei mai buni.

Printre cei prezenţi la festivitatea de joi s-au numărat jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, antrenorul lui Djokovic, Marjan Vajda, coechipierii din echipa de Cupa Davis Viktor Troicki, Nenad Zimonjici şi Janko Tipsarevici.

Fotografii de la nunta de vis a celor doi au apărut, însă, de-abia ieri, în exclusivitate pentru ediţia britanică a revistei Hello. Am putut vedea, aşadar, din fotografii, că mireasa a schimbat mai multe ţinute, cea lungă, de ceremonie, fiind semnată Alexander McQueen.