News

FOTO Regina Ana împlineşte 90 de ani

FOTO Regina Ana împlineşte 90 de ani

Majestatea Sa Regina Ana a României îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere într-un cadru privat, urmând ca la Bucureşti să aibă loc două evenimente omagiale în cinstea sa.

Astăzi, Familia Regală o sărbătoreşte pe Majestatea Sa Regina Ana, la cea de-a 90-a aniversare, prilej cu care Casa Regală a pus la dispoziţie un set de fotografii recente, realizate de fotograful francez Alain Morvan.

„Datorită convalescenţei în urma fisurii la gleznă pe care Regina Ana a suferit-o cu câteva luni în urmă, Regele Mihai şi Regina au decis să aniverseze ziua de astăzi în cadru privat, de familie“, se arată într-un mesaj al Principelui Radu.

Cei doi monarhi au fost vizitaţi zilele trecute de Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principesa Sofia, urmând ca ziua de astăzi s-o petreacă în compania Principele Nicolae.

La Bucureşti, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor fi prezenţi la lansarea de gală a albumului „Ana. Portretul Reginei“, care va avea loc la Biblioteca Centrală Universitară Carol I, cu începere de la 18.30, în prezenţa Corului Regal.

Iar la ora 21.50, TVR a programat difuzarea unui film realizat de Marilena Rotaru, dedicat acestui eveniment.

La mulţi ani, Majestate!

Foto: Casa Regală/Alain Morvan