News

FOTO Rita Mureşan şi-a reintrat în formă

După o perioadă în care kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap, iată că acum fostul manechin a reuşit să-şi redobândească silueta. Vezi cum arată acum şi ce anume a ajutat-o.

Rita Mureşan a trecut printr-o mare încercare în ceea ce priveşte organismul său şi, după diete succesive care, parţial, n-au dat roade, ea a reuşit totuşi să revină la formele care au consacrat-o.

Mult mai relaxată şi mai liniştită sufleteşte, fostul manechin consideră că frumuseţea şi echilibrul vin din interior, lucruri pe care le-a redescoperit graţie unei călătorii iniţiatice în Brazilia şi Peru, anul trecut.

Cu toate acestea, vedeta insistă că nu Terapia cu Îngeri a făcut-o să slăbească, aşa cum presa a scris în mod eronat, ci faptul că a ajuns să se împace cu sine:

„Aş dori să fac o precizare: NU AM SLĂBIT CU TERAPIA CU ÎNGERI! Şi în plus nu vreau să spun că am slabit, ci am pierdut un anumit număr de kilograme, m-am armonizat şi sunt recunoscătoare pt acest lucru".


"Recunoştinţa mea se îndreaptă şi spre Îngeri şi spre Divinitate, care cu siguranţă m-au ajutat, mi-au deschis drumurile. Sunt o persoană care a încercat tot ce vă trece prin cap: diete, pastile, tratamente, proceduri mai drastice sau mai puţin drastice, sau aproape tot... Însă în momentul în care m-am relaxat, m-am acceptat şi m-am iubit şi în acea variantă a mea, a venit şi soluţia!


A fost o perioadă în care oamenii din jurul meu erau mai preocupaţi de kg mele în plus decât mine. Şi experienţa aceasta, ca şi altele, m-au făcut să fiu omul care sunt acum şi să înţeleg şi mai mult frumoasa creaţie a lui Dumnezeu. Şi mai ales să înţeleg prin ce trec oamenii în această situaţie.


Înainte nu aveam cum să ştiu sau să înţeleg, din moment ce lucram doar cu tiparul «perfect» şi mă învarteam doar între oameni «perfecţi» fizic. Aşa că iubesc şi această experienţă şi iubesc şi mai mult oamenii, indiferent de forma lor fizică! Lecţie învăţată! Încerc să nu judec pe nimeni şi nimic, ca să nu învăţ pe pielea mea o nouă lecţie!“, a explicat ea pe contul său de Facebook.

Foto: pagina personală