News

FOTO Scarlett Johansson, pictorial provocator la 5 luni după ce-a născut

de admin

FOTO Scarlett Johansson, pictorial provocator la 5 luni după ce-a născut

De acum, tot mai multe publicaţii vor căuta să o pozeze pe frumoasa actriţă, de când postura de mamă o găseşte atât de bine: parcă mai suplă ca niciodată! A fost atât de discretă pe parcursul sarcinii şi după naştere, încât nu-i de mirare că povestioarele ei despre fetiţa sa, Rose, cu Romain Dauriac, cel cu care s-ar fi căsătorit chiar în preajma naşterii, la mijlocul toamnei, sunt savuroase.

“Când a ieşit din mine, am fost atât de surprinsă! Îmi imaginam că va arăta cu totul altfel”, a spus Scarlett pentru publicaţia W, care i-a realizat şi un shooting interesant şi provocator, cam neaşteptat pentru proaspăta mămică.

Preluând exemplul Milei Kunis şi al lui Zoe Saldana, frumuseţea blondă de 30 de ani arată mai bine ca niciodată după naştere, la 5 luni de la marele eveniment! “Cea mai bună modalitate de a-ţi reintra în formă e să alăptezi. O fac mereu, alăptez şi îmi place”, a adăugat ea. Coincidenţa face ca şi Mila, logodnica lui Ashton Kutcher, să afirme acelaşi lucru, după ce a născut-o pe fata ei, Wyatt, pe 1 octombrie, zi în care Scarlett se căsătorea cu Romain!

Acum putem trage concluzia că actriţa nu mai doreşte atât de multă discreţie şi e pregătită să revină pe marile ecrane, cât şi în atenţia media, cu o imagine mai puternică, mai independentă şi foarte incitantă.

FOTO W MAGAZINE, GETTY