Fashion

FOTO Schimbare de stil pentru Carmen Iohannis

FOTO Schimbare de stil pentru Carmen Iohannis

Soţia lui Klaus Iohannis şi-a luat în serios rolul de Primă Doamnă şi a început să acorde o mai mare importanţă apariţiilor publice. Şi, cu ajutorul sfaturilor creatorului de modă Alexandru Ciucu, ea şi-a reconfigurat garderoba.


Din seara în care şi-a făcut apariţia, la braţului soţului său, la dineul regal organizat în cinstea aniversării Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Carmen Iohannis a dobândit o nouă identitate stilistică.

Foarte elegantă în rochia roz prăfuit creată de Eli Lăslean, Prima Doamnă a României a primit laude la scenă deschisă, lucru care a încurajat-o să apeleze la sfaturile şi creaţiile designerilor români.

O altă opţiune neaşteptată, dar foarte rafinată, cu care s-a prezentat la recepţia preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Bucureşti, a fost un costum deux-pièces de culoare bej-auriu, compus din sacou cu decolteu caré şi fustă petrecută, creat la comandă, în doar două zile, de Alexandru Ciucu.

Se pare că doamna Iohannis a apreciat mult acest stil, de vreme ce continuă colaborarea cu furnizorul oficial al Casei Regale. Cel puţin, asta demonstrează cele două apariţii de săptămâna aceasta, la două evenimente organizate la Roma, unde preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost primit de omologul său italian, Sergio Mattarella.

La Roma, Carmen Iohannis a purtat, la ceremonia de primire, un sarafan clasic şi un sacou bolero cambrat, încheiat în talie într-un singur punct.

„Atât sacoul, cât şi sarafanul au fost făcute dintr-un brocart de mătase de culoare vernil, o culoare placută şi în ton cu anotimpul în care ne aflăm”, declară Alexandru Ciucu.

Pentru recepţia de seară de la Roma, Carmen Iohannis a purtat o ţinută de culoare neagră, din jerse de mătase, cu umerii şi zona decolteului din muselină.

„Am înnobilat rochia cu un detaliu estetic, cusut manual în talie. Negrul este o nonculoare destinată evenimentelor de seară, iar acesta a fost motivul alegerii pentru cea de a doua ţinută”, adaugă designerul.

Foto: PR

Modifică Setările