News

FOTO Se ţine bine la 88 de ani! Joan Collins s-a vaccinat antigripal şi anti-Covid în aceeaşi zi!

de admin

FOTO Se ţine bine la 88 de ani! Joan Collins s-a vaccinat antigripal şi anti-Covid în aceeaşi zi! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Diva micului ecran s-a fotografiat în timp ce personalul medical îi administra concomitent cele două vaccinuri.

Cunoscută publicului român mai mult pentru prestaţia sa din serialul tip soap opera "Dinastia", actriţa britanică impresionează şi acum cu vivacitatea sa. Ajunsă la venerabila vârstă de 88 de ani, Dame Joan Collins pare să aibă cu vreo 20 de ani mai puţin. Şi, credeţi sau nu, e aproape la fel de mondenă, la fel de cochetă şi cu acelaşi simţ al umorului ca acum două decenii.

Şi, pentru a-şi putea continua stilul de viaţă excentric, Joan Collins a decis să se protejeze pe cât posibil atât de gripa sezonieră, precum şi de virusul Covid, care face ravagii la nivel global. Zis şi făcut, actriţa şi producătoarea născută în Paddington, Londra, a primit câte o doză din fiecare vaccin în aceeaşi zi, ba chiar şi în acelaşi moment!

Nonconformistă cum o ştim, ea s-a fotografiat în timp ce personalul medical îi administra concomitent cele două vaccinuri.

“Sunt foarte în formă şi sănătoasă tun. Am grijă de mine însămi. Am o dietă echilibrată, mănânc mult avocado şi iau vitamine – C, E, Omega”, spunea Joan Collins în urmă cu câţiva ani.

Cât despre operaţii estetice, Joan Collins insistă că nu a făcut aşa ceva, în schimb a apelat la Botox când avea 78 de ani, întotdeauna fiind o clinetă a produselor de îngrijire de lux. Joan Collins nu iese niciodată în public fără fond de ten şi ruj!

Nici chiar soţul ei, Percy Gibson( 56), cu care s-a căsătorit în 2002, nu a văzut-o vreodată fără machiaj! "Ne-am cunoscut în New York, în anul 2000, cu puţin timp înainte de a începe un turneu cu o piesă de teatru pe care el o producea. Era bun, iubitor şi amuzant. Am început o aventură pasională. Eu aveam peste 60 de ani, iar el avea 30 şi ceva, dar diferenţa de vârstă nu a fost o problemă. Am vorbit despre asta, iar el nu şi-a dorit copii. Îi adoră pe copiii şi nepoţii mei", spune ea despre cel alături de care a trăit două decenii.

Joan Collins a bifat cinci mariaje şi are trei copii: pe Tara, Alexander şi Katya.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările