Evenimente

FOTO Serena Williams scrie o carte pentru copii, inspirată de Qai Qai, păpuşa fetiţei sale

de admin

FOTO Serena Williams scrie o carte pentru copii, inspirată de Qai Qai, păpuşa fetiţei sale camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

După ce a lansat păpuşa Qai Qai, jucătoarea de tenis a creat şi o poveste plină de aventuri, care să le distreze pe fetiţe.

Serena Williams îşi dezvoltă business-ul în materie de produse pentru copii, anunţând publicarea unui volum inspirat de păpuşa creată anterior şi devenită una dintre preferatele fetiţei sale, Olympia.

Deja păpuşa Qai Qai, care este şi personaj animat şi are chiar propria pagină de Instagram, urmărită de peste 350.000 de utilizatori, a devenit unul dintre cele mai cerute produse pentru copii de pe site-ul Amazon, fiind comercializată la preţul de 29,99 de dolari. Destinată fetiţelor de peste 3 ani, păpuşa are şi o casă ce poate fi asamblată şi colorată.

Acum, creatoarea ei, Serena Williams, s-a gândit să-i inventeze şi o serie de aventuri, pe care să le înglobeze într-o carte pentru copii, ce va vedea lumina tiparului abia în septembrie 2022.

"Qai Qai Qai are un spirit contagios şi este un model al ideii că orice este posibil", a declarat Serena pentru "Good Morning America".

"De când am realizat capacitatea lui QaiQai de a răspândi bucurie în propria noastră familie, dar şi în milioane de alte persoane din întreaga lume, am vrut să spunem povestea ei în orice mod posibil", a scris Serena Williams pe Instagram. "Suntem mândri să anunţăm prima carte a lui Qai Qai, "The Adventures of Qai Qai", o poveste despre puterea prieteniei şi a imaginaţiei. Vă mulţumim pentru susţinerea voastră continuă!".

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările