News

FOTO “Singur Acasă” sărbătoreşte 24 de ani! Cum arată Macaulay Culkin şi ceilalţi actori: atunci şi acum

de admin

FOTO “Singur Acasă” sărbătoreşte 24 de ani! Cum arată Macaulay Culkin şi ceilalţi actori: atunci şi acum

Sărbătorile vin, sărbătorile vin şi odată cu ele vin şi filmele tematice. Pe lângă cele pentru copii şi cele tradiţionale, ce-amintesc de Crăciun, avem şi faimoasa serie de filme “Singur Acasă”, difuzată an de an pe micul ecran. Pentru că micul star pe-atunci, Macaulay Culkin, a fost atât de îndrăgit pentru rolul său de copil pus pe năzbâtii, că nu putem rezista să nu ne-aducem aminte cu drag de el.

Atunci versus acum:

Atunci versus acum:

Păcat că, de câţiva ani, cariera sa în film s-a terminat, preferând să-şi formeze o trupă indie “The Pizza Underground”. Şi nu, n-a murit, aşa cum vuia internetul recent.

Macaulay a trecut, la cei 34 de ani pe care îi are, prin multe drame. A fost dependent de droguri, a slăbit considerabil, stârnind mare îngrijorare în rândul celor care-l cunosc, speculându-se că este în pericol să-şi piardă viaţa.

Pentru a sărbători cei 24 de ani de la filmarea seriei celebre, să vedem cum arată acum actorii!

David Ratray

Buzz, fratele mai mare al lui Kevin (Macaulay), are acum 37 de ani şi se laudă cu talente artistice multiple: este actor, muzician şi compozitor şi s-a făcut remarcat cu filmele recente "Nebraska" şi "Blue Ruin"

Joe Pesci

A jucat rolul unuia din hoţii care doreau să fure bunurile casei familiei lui Kevin McCallister, Harry Lime. Acum, faimosul actor de 71 de ani apare sporadic în filme – rare, dar foarte bune.

Daniel Stern

Colegul său, Marv Merchants (în film) ne-a amuzat foarte mult cu prostiile pe care le făcea, încercând să fure din casa micului Kevin. La 24 de ani de la filmări, actorul a ajuns în serialul “Manhattan”. Doar că, la cei 57 de ani, Daniel pare foarte îmbătrânit, faţă de colegii săi. Ori poate e de vină doar barba lui sură.

John Heard

La 69 de ani, acest talentat actor care a l-a interpretat pe tatăl lui Kevin acum 24 de ani a bifat şi-un rol în serialul “NCIS: Los Angeles”, “CSI”, “Modern Family” şi pregăteşte multe altele pe viitor.

Catherine O’Hara

A jucat rolul mamei lui Kevin, Kate McCallister, iar în prezent, actriţa de 60 de ani se pregăteşte să apară în serialul "Schitt's Creek."

FOTO GETTY, HEPTA, PINTEREST

Modifică Setările