News

FOTO Sofia Vergara, o domnişoară de onoare extrem de HOT!

de admin

FOTO Sofia Vergara, o domnişoară de onoare extrem de HOT!

Mai are puţin şi ajunge chiar ea în faţa altarului, dar până atunci Sofia Vergara exersează mergând la alte nunţi. În weekend, Sofia a fost domnişoară de onoare la nunta unei bune prietene. Şi nu oricare domnişoară de onoare, că doar vorbim de una dintre cele mai focoase actriţe de la Hollywood.

Actriţa din Modern Family a fost una dintre cele trei domnişoare de onoare de la nunta prietenei sale, Chi. Şi cum ocazia a fost una specială, Sofia Vergara le-a împărtăşit fanilor de pe Instagram câteva fotografii surprinse chiar de la nunta prietenilor săi. Haideţi să le vedem şi noi!

Sofia Vergara a fost o domnişoară de onoare autentică. A purtat o rochie identică cu cele ale celorlalte două domnişoare de onoare şi i-a fost aproape miresei tot timpul, exercitându-şi cu succes îndatoririle. Nu-i aşa că e HOT?

Şi cum a fost o ocazie specială, Sofia a făcut rabat de la toate restricţiile culinare şi s-a înfruptat din tortul mirilor. Dar a avut o motivaţie puternică pentru acest lucru: ”aduce ghinion să refuzi tortul de nuntă.”

De la acest eveniment nu putea lipsi nici partenerul de viaţă al Sofiei, actorul Joe Manganiello. Acesta i-a fost aproape logodnicei sale, şi a participat încântat la acest eveniment.

Sursa foto: Instagram Sofia Vergara

Modifică Setările