Fashion

FOTO Soré îşi lansează propria colecţie de haine

FOTO Soré îşi lansează propria colecţie de haine

Nu e talentată doar la muzică ori dans şi, pentru că iubeşte designul vestimentar, s-a gândit să scoată pe piaţă propria linie de haine. Aşa că fanele care vor să-i copieze stilul pot fi prezente la lansarea de weekendul acesta.

Pasionată de modă încă din copilărie, Soré s-a gândit că ar fi momentul potrivit să-şi pună ideile în practică, aşa că a realizat câteva piese vestimentare, pe care le va prezenta în cadrul târgului Cloud No. 9.

„Ideea a venit în urma multor ţinute făcute pe la croitorese sau încropite din mai multe bucăţi, pe acasă. Mă inspiră fiecare zi, fiecare sentiment şi fiecare om important din viaţa mea. La fel ca în muzică. Am selectat, special pentru târg, câteva piese din piele, combinaţii de piele cu print, rochii din jerseu cu tot soiul de inserţii, ba din tulle sau din plasă, jachete şi poncho-uri. Toate piesele au ca numitor comun nonconformismul, sunt creaţii în linii simple, dar cu un touch de acel ceva“, îşi descrie Soré colecţia.

Cel mai mare susţinător este mama ei, care o va însoţi la târgul Cloud No. 9: „Voi avea şi ajutorul mamei mele, care va fi sâmbătă şi duminică alături de mine acolo. M-a inspirat încă din copilărie şi continuă să o facă. Am pregătit special pentru lansare poncho-uri şi 3 piese new entry care se vor găsi pentru prima oară la târg, din capsula de piele cu print. Sunt emoţionata, sincer”, a recunoscut artista.

Foto: pagina personală

Modifică Setările