News

FOTO Super Bowl: costumele comice ale lui Katy Perry!

de admin

FOTO Super Bowl: costumele comice ale lui Katy Perry!

Aşa cum promitea şi starul muzical înainte de marele eveniment, costumele de scenă şi decorurile aferente interpretării sale la show-ul Super Bowl Halftime au emanat exotism, bună dispoziţie şi amuzament, trecând totuşi de la ţinutele vesele şi de zi la cele sclipitoare, de seară.

“Dacă am cele 12 minute şi jumătate de show, voi profita de asta să afişez câteva look-uri” spunea Katy Perry înainte de eveniment, la conferinţa de presă din Phoenix, din weekend. “Fiţi siguri că interpretările mele vor fi foarte colorate, mai ales că l-am adus şi pe designerul meu favorit, Jeremy Scott, să colaboreze cu mine”.

Aşadar, cântăreaţa de 30 de ani a avut mai mult de un costum în timpul concertului din timpul evenimentului sportiv. Super Bowl este un campionat anual al Ligii Naţionale de Fotbal Americane. Pe 1 februarie, trofeul l-a luat echipa New England Patriots. Fiind cel mai vizionat eveniment sportiv de acest gen, toate vedetele şi toate companiile caută să ia parte la Super Bowl.

Printre alte vedete care au concertat în pauza meciului se numără John Legend, Missy Elliot şi Lenny Kravitz.

Ce costume a mai purtat artista de 30 de ani?

Aşa cum a promis, bruneta a purtat un costum înflăcărat, călare pe un tigru uriaş, pentru a interpreta "Roar". Un costum cam cheesy, dar tipic lui Katy, căreia îi place să amuze şi să surprindă.

Pentru un moment mai special, Katy a ales o rochie sclipitoare argintie, legată de o stea căzătoare pentru un efect mai puternic al interpretării sale muzicale. De fapt, rochia sa a fost plină ochi de steluţe strălucitoare!

Katy s-a bucurat să cânte şi alături de rapperiţa Missy Elliot, îmbrăcată ceva mai potrivit pentru genul acesta de muzică şi după cum se poartă în zilele noastre pe scenă. Deşi nu înţelegem ghetele acelea cu toc, atât de sclipitoare...

FOTO GETTY

Modifică Setările