TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Maia a demonstrat că poate face faţă cu brio unei emisiuni în direct şi a vorbit despre lucruri serioase, asemeni unui om mare.

Deşi la vârsta de 9 ani alţi copii au preocupări potrivite vârstei lor, Maia dă dovadă de multă maturitate şi vorbeşte cu seninătate chiar şi despre adopţie, ea însăşi fiind un copil adoptat: „Dacă sunt adulţi care privesc adopţia ca pe un lucru de condamnat, vă rog scăpaţi de acest lucru“.

Totodată, ea a pledat pentru cauza unei fetiţe aflate în dificultate, pe care ea a decis să o ajute cu tot ceea ce poate. Vorbele fetiţei lui Teo i-au emoţionat pe toţi cei aflaţi în platou: „Când i-am facut cadou Kassandrei păpuşa mea preferată, m-am simţit mai bucuroasă că a ajuns în mâinile unui copil care nu are parte de atâtea bucurii, câte am eu“.

Întrebată despre ce ar vrea să devină în viaţă, Maia a răspuns simplu şi firesc, cu o naturaleţe debordantă: „Nu cred că este timpul potrivit să mă gândesc de la 9 ani la ce o să mă fac când o să fiu mare“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările