Fashion

FOTO Ţinute de Oscar! Vedetele, cu apariţii de nota 10 pe covorul roşu: cine a făcut senzaţie?

de admin

În weekend, unul dintre cele mai de seamă evenimente ce vizează câştigătorii Academei de Film şi-a adus recunoştinţa cuvenită celor mai mari nume din industrie. Oscarurile onorifice au ajuns la nume precum Harry Belafonte, Maureen O’Hara şi Hayao Miyazaki, pentru eforturile depuse în scopuri sociale şi cinematografice.

Însă gala elitistă a inclus pe covorul roşu şi vedetele actuale, care tânjesc la Oscarurile de anul acesta sau care deja şi l-au însuşit anii trecut. Vorbim de Jennifer Aniston, Marion Cotillard, Reese Witherspoon, Keira Knightley şi Susan Sarandon, dar şi de cei mai doriţi bărbaţi celebri precum Christoph Waltz, Robert Downey Jr. sau Mark Wahlhberg.

Starurile au excelat la capitolul vestimentaţie, optând pentru costume fine şi elegante, impecabile, femeile preferând rochiile exuberante, impozante sau strălucitoare, demne de evenimente de anvergură. Cum s-au întrecut în frumuseţe?

Marion Cotillard

Superbă într-o rochie inedită, semnată de Christian Dior, actriţa a surprins foarte plăcut, la fel cum a făcut şi la Festivalurile de Film de anul acesta. Felicitări pentru abordarea proaspătă!

Click pe următoarea!

Reese Witherspoon

A ales o creaţie puternic vizuală, semnată Ralph Lauren.

Emily Blunt

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

Cei doi s-au îmbrăcat la patru ace, însă stilul actriţei este cam sobru, dată fiind croiala rochiei şi dantela neagră, în straturi.

Christoph Waltz

Jessica Chastain

Serenă ca întotdeauna, actriţa roşcată a ales o rochie Nina Ricci pentru eveniment.

Edward Norton

Starul a venit alături de soţia sa la gala prestigioasă.

Tilda Swinton

O apariţie senzaţională perpetuă, actriţa a excelat cu rochia sa Chiaparelli Couture, arătând cât se poate de cool la cei 54 de ani proaspăt împliniţi!

Robert Downey Jr.

Starul, proaspăt tătic, a sosit în adidaşi, sfidând dresscode-ul evenimentului.

Keira Knightley

A sosit într-o rochie neagră, cu pietre preţioase, uşor cam sobră pentru stilul ei diafan de până acum.

Hilary Swank

Felicity Jones

FOTO GETTY