News

FOTO Top cei mai sexy bărbaţi britanici celebri! Cine e cel mai dorit actor?

de admin

FOTO Top cei mai sexy bărbaţi britanici celebri! Cine e cel mai dorit actor?

Cine să fie prezent în top 5 al celor mai chipeşi bărbaţi de soi din patria celor mai importanţi şi distinşi artişti? Poate nominalizaţii preferaţi la Oscar precum Benedict Cumberbatch ori Eddie Redmayne? Sau poate noile talente care vin rapid din urmă în cursa pentru faimă în lumea Hollywoodului? Cert este că toţi aleşii editorilor unei ediţii britanice a unei reviste internaţionale şi ai 80.000 de fani ai publicaţiei au în comun senzualitatea, farmecul misterios şi talentul cu carul.

Dar care sunt cei mai sexy bărbaţi celebri cu rădăcini pretenţioase, irlandeze ori britanice?

Să revenim, aşadar!

Henry Cavill

Superman-ul de 31 de ani a prins şi el un loc pe terenul celor mai doriţi bărbaţi celebri din lumea filmului. Uşor-uşor, britanicul a trecut de la roluri minore la filme mai comerciale, precum “Tristan & Isolde” sau “Immortals”. Succesul i-a adus şi contracte de imagine cu diferite branduri de lux, însă rolul lui Superman din “Man of Steel” l-a consacrat, acesta fiind cel mai de success film cu Superman din toate timpurile, din punct de vedere al vânzărilor. Pentru Henry Cavill, urmează partea a doua a filmului, “Batman v Superman: Dawn of Justice” şi “Justice League”. Palpitant!

Robert Pattinson

Influenţa vampirului strălucitor din “Twilight” încă se mai cunoaşte, dat fiind că Rob a ajuns pe locul 4! Bine, poate că au convins şi prestaţiile sale actoriceşti foarte bune din “Maps to the Stars” şi “The Rover”, recunoaştem, recunoaştem, dar tot rolul lui adolescentin a cucerit o masă de fete, care probabil l-au votat asiduu pentru acest top.

Tom Hiddleston

Şarmant, fermecător, mereu băiatul rău cu suflet bun, mai ales în filmele în care joacă. În viaţa reală, Tom este Loki din seria “Thor” şi din “Avengers”, dar cariera sa în film a început de mult mai mult timp. Cam de acum 14 ani. La 34 de ani, absolvent al Academiei Regale de Dramaturgie, este o mândrie să se afle în rândul celor mai râvniţi bărbaţi celebri de origine britanică! Apropo, e un burlac convins, dependent de activităţi caritabile în întreaga lume.

Benedict Cumberbatch

Actorul londonez de 38 de ani a provocat controverse privind frumuseţea sa masculină: unii spun că nu are nimic atrăgător, alţii spun că are un farmec irezistibil, aparte. Noi tindem spre a doua variantă, căci expresivitatea sa, la pachet cu un talent incredibil în ale interpretării unor roluri complexe, nu are cum să nu cucerească. Benedict e magnetizant şi vi-l recomandăm în filmul “The Imitation Game”. E musai! Şi e nominalizat la Oscar, atât filmul, cât şi Cumberbatch.

Şiiiii câştigătorul este...? click pe următoarea!

Jamie Dornan

Modelul devenit actor a prins numai roluri grele în filme, în ultimii ani. Dar asta l-a ajutat pe irlandezul născut în Belfast să fie criticat pozitiv pentru interpretările sale dificile şi provocatoare, dar şi să ajungă un personaj controversat, in the spotlight mai ales datorită rolului complex al lui Christian Grey, în adaptarea romanului erotic “50 Sahdes of Grey”. Jamie, în vârstă de 31 de ani, a devenit un sex simbol pentru multe fane, însă viaţa sa amoroasă este departe de-a fi complicată.

Cu o soţie fermecătoare, fostă actriţă şi ea, Amalia Warner, şi un copil de 4 luni, chiar ştim că actorul promiţător este un familist convins. Prestaţia sa dificilă şi solicitantă din filmul erotic, care va avea premiera de Ziua Îndrăgostiţilor, i-a atras valuri de reacţii negative, dar cu timpul, acestea s-au transformat într-o isterie de bun augur. Talentul său şi provocările actoriceşti şi personale pe care le-a primit cu braţele deschise i-au confierit şi mai mult farmec fostului model de lenjerie intimă. Care, fie vorba între noi, pozează extrem de bine în pictorialele marilor reviste internaţionale... Acum e cel mai sexy britanic celebru al anului şi abia aşteptăm să-l vedem în rolul mult aşteptat: doamnelor şi domnilor, să-l aplaudăm pe Jamie Dornan!